AnaSayfa / Genel / Kahve falında kendi sakalını tıraş etmek

Kahve falında kendi sakalını tıraş etmek

Kahve falında kendi sakalını tıraş etmek güzel ve rahat bir yaşamı olacağına, başına musibetli ve melanetli olayların geleceğine, bolluğun ve bereketin geleceğine, darda kalmışların ferahlığa çıkacağına, çok hayırlı ve başarılı işler gerçekleştirileceğine, insanlar, çevre ve hayvanlar konusunda daha ilgili ve daha girişken biri olunacağına, sorun olarak canını sıkan şeylerin yakın bir zaman içinde büyük bir sabır göstermesi sayesinde ortadan kalkacağına, fırsatların elden kaçırılacağına, aile bireyleri arasında bazı tartışmaların ve kırgınlıkların yaşanacağına ve sevgili ile ayrı düşüleceğine, sorunlarının artacağına delalet eder.

Kahve falında kendi sakalını tıraş etmek gördüyseniz:

  • İş birliklerinizde veya ilişkilerinizde yaşadığınız veya yaşayabileceğiniz problemler sabır gerektiriyor.

Kahve falında sakal tıraşı olanı görmek bolluk ve bereket içinde bir yaşam sürüleceğine, bir anda yokluğa düşüleceğine işarettir.

Kahve falında birinin sakal tıraşı olduğunu görmek kardeşlerin birbirine destek vereceğine, bu destek sayesinde birçok değişim yaşanacağına, özgüveninde artış yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kendini sakal tıraşı olmak borçlarından ve hastalıklardan kurtulacağına, bazen hile yapılıp iş görüşmelerinde öne geçileceğine inanılır.

Kahve falında kendi sakalını tıraş etmek kapanan kapıların açılacağına, stres ve sinirden ötürü uzun bir süre devam edecek bir hastalığa yakalanacağına ve bu sıkıntılara bir de aile kavgalarının ekleneceğine inanılır.

Kahve falında kendini sakal tıraşı yapmak ancak herhangi bir yararının görülmeyeceğine ve tüm durumla birlikte bir de destek olan kişinin para konusunda sıkıştırmalarıyla uğraşılacağına, korkularının, sıkıntılarının ve hastalıklarının zaman içinde tekrar ortaya çıkacağına tabir olunur.

Kahve falında erkeğin sakal tıraşı olduğunu görmek büyük bir iş yoğunluğu yaşanacağına, hayırlı bir kısmetle çıkılacak yolda yeni bir hayata merhaba denileceğine, gelişiminin hız kazanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında eşinin sakal tıraşı olduğunu görmek ruhunda duyacağı çok büyük bir boşluk yüzünden insanlardan uzaklaşacağına, çok kötü günler geçirdikten sonra kendisini toparlayarak işine ve hayatına geri döneceğine, diploması ile gurur duyacağı gibi çevresinde de büyük itibar göreceğine yorulur.

Kahve falında sakal tıraşı olduğunu görmek yeteneği ve üstün başarılarıyla ön plana çıkacağına, başarılarının artacağına, hane içindeki mutluluğunun büyüyeceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir