AnaSayfa / Genel / Kahve falında kendini sakal tıraşı olmak

Kahve falında kendini sakal tıraşı olmak

Kahve falında kendini sakal tıraşı olmak kendisine istediklerini getireceğine ve hoş sürprizler hazırlayacağına, çok büyük ve kötü durumlardan zarar görmeden çıkacağına, onun ön ayak olması sayesinde ekmek sahibi olacağına, büyük başarılar kazanarak çok iyi yerlere geleceğine, atacağı adımlar sayesinde ses getiren bir kişi olacağına, ancak çok kötü bir duruma düşeceğine, çok sıkıntı çekeceğine, söylenen bir sürü söze rağmen doğru bildiği şeye körü körüne inanacağına, iş hayatında çok büyük kazançlar elde edileceğine, aile hayatında büyük mutluluklar yaşanacağına, kısmetinin de açılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kendini sakal tıraşı olmak gördüyseniz:

  • Size yaklaşan erkeklere dikkat etmelisiniz.

Kahve falında sakalını tıraş etmek eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, başarılı çalışmalara imza atacağına, uzun bir zamandan beri iş ile ilgili yapılmaya çalışılan iş anlaşmalarının Allah’ın izni ile yapılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kendi sakalını tıraş etmek kazancının bir kısmını tasarruf için ayıracağına, sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, sıkıntılarının biteceğine, kendi işini kurmak için çok kazanç elde edeceğine ve büyük bir rahatlama yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında birinin sakalını tıraş etmek sevinçli ve güzel günler göreceğine, kazandıkları ile daha büyük yatırımlar gerçekleştirerek çok büyük bir işe sahip olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında başkasının sakalını tıraş etmek malını ve parasını güçsüz ve düşkün kişilerle paylaşma yüceliğini göstereceğine, iyilik ve merhamet dolu bir kalbin sahibi olacağına, işlerin gün geçtikçe daha iyi bir hale geleceğine, yaşanan sıkıntılı durumlardan yakın bir zaman içinde kurtuluşa erileceğine, çok hayırlı gelişmeler ile karşılaşılacağına delalettir.

Kahve falında kendini sakal tıraşı yapmak kar sağlayacağına, işindeki bereketin, bolluğun ve verimin de artacağına tabir olunur.

Kahve falında eşinin sakal tıraşı olduğunu görmek mutsuz, üzgün ve hasta olacağına, şansın yüzüne güleceğine ve hiç beklemediği bir anda hayal ettiği şeylere kavuşacağına inanılır.

Kahve falında kendini sakal tıraşı olmak hatalarını fark edeceğine ve onları tekrar etmemek için kesin bir karar alacağına, kısa sürecek olan bir projenin bazı aksaklıklar yüzünden gitgide uzayacağına işarettir.

Kahve falında sakal tıraşı olduğunu görmek eskisi gibi birlik, bütünlük ve dayanışma içinde olacağına, zor bir işin bir türlü sona erdirilemeyeceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir