AnaSayfa / Genel / Kahve falında ağlayan polis görmek

Kahve falında ağlayan polis görmek

Kahve falında ağlayan polis görmek anne ve babasının dualarını alarak sırtının yere gelmeyeceğine, ettiği tüm duaların kabul edileceğine ve mal mülk sahibi olacağına, resmi bir göreve getirileceğine, aklında bulunan birçok şeyi gerçeğe çevireceğine, maddi açıdan büyük bir kayba uğranacağına, zengin olacağı ve istediği gibi yaşayacağı bir döneme gireceğine, eline geçen imkânları çok daha iyi bir şekilde kullanarak başka insanlara örnek olacağına, tüm malını ve parasını kaybetmenin eşiğine geleceğine, hayırlı kazançlar elde edeceğine, aile bireyleri sayesinde işlerinin açılacağına alamet eder.

Kahve falında ağlayan polis gördüyseniz:

  • Ani kararlar veya acele hareketler kayıplara neden olabilir.

Kahve falında ağlayan polis görmek daha sonra insanların desteğini alarak resmi kurumlardan birinde ülkesi için çok önemli bir göreve getirileceğine, bir sebeple çok büyük üzüntüye uğrayacağına, yaşanan olaylardan ötürü insanlara kırılacağına, kendi başına bir hayat yaşamaya başlayacağına, bu şekilde devam ederken karşısına çıkacak olan fırsatları değerlendirip işlerini daha iyi bir hale getireceğine delalet eder.

Kahve falında polisten bir şey almak istenmeyen durumlarla karşılaşacağına, evli adamın evinden ayrıldığını görmesi, iş ile ilgili olumlu gelişmeler yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında polisten kaçmak işini kaybedeceğine ve ailesi ile arasının açılacağına, yüzünü güldürecek kısmetlerini de arttıracak adımlar atacağına delalet eder.

Kahve falında polisten ceza yemek rakipleriyle girdiği tartışmalardan büyük üzüntüyle çıkacağına, karşılaştığı bazı ayak oyunları yüzünden yakın bir zaman içinde işsiz kalacağına, verdiği sözleri yerine getiremeyeceğine, kapandı sandığı belalı bir işin yeniden gündeme geleceğine rivayet eder.

Kahve falında polisin başkasını tutukladığını görmek sevilen kişilerin yaptıkları her işe destek verileceğine, her daim yeni iş kollarına girmek için fırsat kollanacağına, vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olunacağına ve rahat bir hayat sürüleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında polisle nişanlanmak rakiplerini ve düşmanlarını kendinden uzak tutacağına, pişmanlık duyulan hataların düzeltileceğine inanılır.

Kahve falında polise birini şikayet etmek büyük rahatlık yaşanacağına, deyim yerindeyse üzerindeki ölü toprağından silkeleneceğine, canlanacağına alamet eder.

Kahve falında polis kurtarmak işyerine yüklü miktarda para sokacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının çok yakın bir zamanda sona ereceğine, parasal ve ruhsal olarak büyük ilerleme kaydedileceğine, yeni bir arkadaşlık kurulacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir