AnaSayfa / Genel / Kahve falında kapıda polis görmek

Kahve falında kapıda polis görmek

Kahve falında kapıda polis görmek kişinin adına ve ekmeğine leke sürmeyeceğine, hak yolundan ayrılmayacağına, çok büyük bir güven ve huzur içinde yaşanacağına, uzun süre kendini toparlayamayacağına, aklını kullanarak ve yakın tanıdıklarına danışarak içinde bulunduğu sorunlu durumdan en zararsız şekilde sıyrılacağına, sorunlarının bitmesi ve mutlu olması için gereken şeylere kavuşacağına, maddi açıdan büyük bir kayba uğranacağına, sevilen şeylerin teker teker yitirileceğine, yapılacak başarılı işlerle çok büyük bir şöhrete sahip olunacağına, çok mutlu olacağına, sıkıntılarını ortadan kaldıracağına, eline geçen imkânlar sayesinde çok istediği şeylere yakın zaman içinde kavuşacağına ve uzun zamandan beri beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kapıda polis gördüyseniz:

  • Kimsenin sizin için en iyisini yapacağına güvenemezsiniz.

Kahve falında kapıda polis görmek kazancının artacağına, parasal ve mali sıkıntılarının çözüleceğine, zorlu çalışmaların yakın zaman içinde biteceğine işaret eder.

Kahve falında polis tarafından kurtarılmak kendini garantiye alarak harekete edeceğine, kendisine ait olmayan bir işte çalışırken istenmeyen bir duruma düşeceğine delalettir.

Kahve falında polise yakalandığını görmek iş ile ilgili çektiği sıkıntılardan edilen hayır duaları sayesinde kurtulacağına, ancak herhangi bir yararının görülmeyeceğine ve tüm durumla birlikte bir de destek olan kişinin para konusunda sıkıştırmalarıyla uğraşılacağına inanılır.

Kahve falında polisten silah almak hayalini kurduğu şeylerden günden güne uzaklaşacağına, ettiği zararları telafi edeceğine, kazancını arttıracağına işarettir.

Kahve falında polise ifade vermek iş hayatında el attığı bütün işlerden başarısızlıkla çıkacağına, çok zor durumlara düşeceğine, ancak dişini sıkıp dayanması sayesinde çok büyük bazı kazançlar elde edeceğine tabir olunur.

Kahve falında polisin evi aradığını görmek gerçekleştirmek istediği projeleri bu sayede gerçekleştireceğine, müjdeli olaylar yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında polis okulu kazanmak ağız tadına kavuşacağına, tabiri caizse dişinden, tırnağından arttırarak tahmin edilemeyecek işler başaracağına delalet etmektedir.

Kahve falında polisin elinde silah görmek yaşam enerjisine kavuşacağına, ev alımı ile ilgili olarak gireceği bir işte kendisini kandırmaya çalışan bir kişi ile tartışmaya gireceğine, uzun bir süre bu durumla uğraşacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir