AnaSayfa / Genel / Kahve falında kendini polis kıyafetiyle görmek

Kahve falında kendini polis kıyafetiyle görmek

Kahve falında kendini polis kıyafetiyle görmek o işin tüm risklerini göze alacağına, herkesi şaşırtacağına ve malından, parasından en önemlisi de canından olmayı dahi kabulleneceğine, aile bireylerinin mutlu olacağına, refah içinde bir hayat yaşanacağına ve kardeşler arasındaki sorunların çözüleceğine, keyif ve ağız tadı içinde geçeceğine, yaptığı işten bir türlü kazanç elde edemeyeceğine, girdiği işlerde kısa süre içinde büyük zararlara uğrayacağına ve çok üzüleceğine, kısa süre içinde çocuk sahibi olacağına, kendisini çok büyük bir ferahlığa taşıyacak bir proje gerçekleştireceğine, dertlerin, tasaların ve üzüntülerin biteceğine alamet eder.

Kahve falında kendini polis kıyafetiyle gördüyseniz:

  • Finansal, hukuki veya resmi kurumlarla ilgili işlerinizde dikkatli olmalısınız.

Kahve falında birini polis kıyafetiyle görmek sosyal hayattan ziyade kişinin ailesiyle vakit geçirmek isteyeceğine, eşi ile deyim yerindeyse bir yastıkta kocayacağına, çocuklarından da her zaman saygı, sevgi ve hürmet göreceğine yorulur.

Kahve falında kendini polis kıyafetiyle görmek çok üst mevkilerde bazı kademelere terfi edileceğine, maddi olarak çok büyük imkânlara sahip olacağına, elini eteğini hayattan çekeceğine inanılır.

Kahve falında polis öğrenci görmek bütçesinin genişleyeceğine, eline geçen paranın büyük bir kısmını kaybedeceğine işaret eder.

Kahve falında polisi aradığını görmek endişelerin kısa süre içinde sona ereceğine, çok kötü bir duruma düşmekten ve büyük bir sıkıntı yaşamaktan kurtulacağına ve ferahlığa çıkarak birikim yapmaya kaldığı devam edeceğine rivayet eder.

Kahve falında eşini polis görmek çok büyük ve hayırlı çalışmalar gerçekleştirip çok daha rahat bir hayata sahip olacağına, geçiminin çok daha kolay hale geleceğine alamet eder.

Kahve falında polis yakalanmak yapacağı yatırımlarda her zaman doğru adımlar atacağına, maddi zorlukların omuzlarına çökeceğine, hayatını her geçen gün zorlaştıracağına delalet etmektedir.

Kahve falında polisin başkasını tutukladığını görmek ortaklıklar varsa da bozulacağına, yaptığı işlerde kazanacağı başarılar ve dürüst ve namuslu bir kişi olmasından ötürü insanlar tarafından sevileceğine yorulur.

Kahve falında polise gitmek zorlukların yakın zaman içinde biteceğine, bir sebeple alınteri dökerek elde ettiği kazancı kaybedeceğine, aile hayatında büyük sorunlar yaşanacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir