AnaSayfa / Genel / Kahve falında polisi aradığını görmek

Kahve falında polisi aradığını görmek

Kahve falında polisi aradığını görmek kendisini yeniden doğmuş gibi hissedeceğine, sosyal hayatında ve iş hayatında neredeyse farklı bir kişi olarak görüleceğine ve çok büyük bir sevince kapılacağına, hataların telafi edileceğine ve yakın bir akrabaya iş konusunda destek olunacağına, art niyetli kimselerin oyununa geleceğine, ufkunun açılacağına, hastalığın biteceğine, borçların kapanacağına, rızkının artacağına, huzurunun, sağlığının ve mutluluğunun da yerine geleceğine, kendisini çekemeyen, nazar eden insanların haddini bildireceğine, bir sebeple çok uzak bir yerden çok kötü bir haber alacağına, iş hayatının gün geçtikçe daha kötü bir duruma geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında polisi aradığını gördüyseniz:

  • Kelimelerinizi dikkatli kullanmanızda fayda var.

Kahve falında polisin evi aradığını görmek işlerin günden güne daha da kötüleşeceğine, rahatsızlık veren olaylarla karşılaşılacağına, maddi ve manevi çok büyük kazançlar elde edeceğine delalet eder.

Kahve falında polisi aradığını görmek geçmişte yaşadığı bir olaydan ötürü hayatında kötü ve zor bir dönem geçireceğine, elinde bulunan bazı işleri kendisini çekemeyen kişilerin alacağına, nefsini terbiye etmeyi başaracağına rivayet eder.

Kahve falında telefonla polisi aramak eline geçecek yüklü miktarda bir paraya, huzurunun yerinde olacağına işaret eder.

Kahve falında telefonla polis aramak hayır ve iyilik dolu işler yaparak kendisini huzurlu hissedeceğine, hayırlı bir kısmet ile karşılaşılacağına delalet eder.

Kahve falında polisi aramak kavga ve tartışma dolu bir dönem geçirileceğine, işlerin istenmeyen bir hal alacağına, bazı kişiler ile iş ortaklığı kuracağına delalettir.

Kahve falında polis aramak hakkında iyi yorumlar yapılacağına, bolluk ve berekete kavuşulacağına inanılır.

Kahve falında polisi telefonla aramak sağlıkla ilgili olarak yaşanan bir sorunun ortadan kalkacağına ve aile bireyleri ile birlikte uzun zamandan beri istenen bir işe girileceğine, hayatının bir anda renkleneceğine delalet etmektedir.

Kahve falında polisin aradığını görmek maddi açıdan büyük bir ferahlama yaşanacağına, hayat içerisinde her zaman iyi insanlar ile karşılaşacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir