Kahve falında eşini polis görmek

Kahve falında eşini polis görmek hasret çekenlerin birleşeceğine, kötü bir duruma düşüleceğine, resmi işlemlerinde büyük kolaylıklar yaşayacağına, çözüm yolları bulamayacağına, iş hayatında bol kazançlı bir işe sahip olunacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, sorunların yakında çözüme kavuşacağına, ailesini ve sevdiklerinin hayallerini de gerçekleştirme fırsatı sunacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, çok büyük atılımlar yapacağına ve bu atılımlar sayesinde iş hayatında çok büyük kazançlar elde edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında eşini polis gördüyseniz:

  • Olumsuz planlar içinde olmanız mümkündür.

Kahve falında eşinin polis olduğunu görmek çok büyük bir şöhrete kavuşacağına, üzüntülerini ve acılarını unutacağına alamet eder.

Kahve falında eşini polis görmek mal ve mülk sahibi olup refah içinde yaşayacağına, çok büyük bir ferahlama ve rahatlık yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında eşini polis olarak görmek eldeki imkanların giderek azalacağına, kendisinin ve ailesinin her zaman güven içinde olacağına inanılır.

Kahve falında polis yeleği giymek başarılarının daha fazla kişi tarafından takdir edileceğine, büyük adımlar atılacağına inanılır.

Kahve falında polis tarafından korunmak yapılacak işlerde hep dikkatli ve ayık olunması gerektiğine ve ancak bu şekilde kazanç elde edileceğine, ele geçen kısmetlerin ve fırsatların artacağına, beklentilerin gerçekleşeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında iyi polis görmek atılan adımların kısa süre içinde büyük başarılar kazanılacağına, çok hatalı çalışmalara gireceğine alamet eder.

Kahve falında polisi aramak ele geçen kazancın azalacağına, kaçırmış olduğu fırsatlara üzülse de, daima önüne bakacağına ve bu süreçte olumsuz düşüncelere, karamsarlığa izin vermeden hareket edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında polis öldürmek yapılacak bir ortaklık sayesinde çok hayırlı ve bereketli kazançların elde edileceğine, sahip olduğu nimetin artacağına, neşesinin, keyfinin, huzurunun ve ağız tadının yerine geleceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir