Kahve falında polise gitmek

Kahve falında polise gitmek eğitim hayatında başarıların artacağına, zahmet verecek işlerin sona ereceğine, hem zafer ve mutluluk hem de kazanç elde edeceğine, parasal olarak bir kriz yaşanacağına, olanaksızlıklarla mücadele eder hale geleceğine, maddi anlamda çok zorlanacağına, hayata olan bakışının da olumlu yönde gelişeceğine, kardeşlerin arasındaki tartışmaların sona ereceğine, akıllıca adımlar atıp toplum tarafından çok takdir edileceğine işarettir.

Kahve falında polise gitmek gördüyseniz:

  • Maddi konularla ilgili olması ihtimali yüksek olan bir başarı kazanacak veya birşeyler elde edeceksiniz.

Kahve falında polis karakoluna gitmek çok güzel ve hayırlı işlere gireceğine, maddi zarara neden olacak durumlarla karşı karşıya kalınacağına işarettir.

Kahve falında polis okuluna gitmek yuva özlemini dindirmek için arayışlara gireceğine, insanların gözüne girerek pek çok görevin aynı anda üstesinden geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında polise gitmek her iki tarafın da çok üzüleceğine, ancak yapılacak bir hata yüzünden işlerin tersine döneceğine yorulur.

Kahve falında polis okulu kazanmak borçlarınızı ödemede kolaylık yaşayacağınıza, kazancının artacağına, emeklerinin karşılığında da hakkı olanı alacağına tabir olunur.

Kahve falında tanıdık bir polis görmek bir sebeple artık pes edip kendisine yeni bir hayat kuracağına, eski hayatına kısmen de olsa sünger çekeceğine, öfkesine yenilerek onlara hakaret ve haksızlık edeceğine, insanları kıracağına yorulur.

Kahve falında polisten saklanmak yakın arkadaşlardan biri ile tartışılacağına, büyük atılımlar gerçekleştireceğine, içinde bulunduğu sorunların günden güne artacağına yorulur.

Kahve falında özel harekat polisi görmek sıkıntılarından ve üzüntülerinden kısa bir zaman içinde kurtulacağına, yaşanan maddi sorunların elbirliği ile çözüleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında polis motoru görmek iyi geçiminin de bozulacağına, uzun bir zaman boyunca borç içinde olacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir