AnaSayfa / Genel / Kahve falında kardeşinin tabutunu görmek

Kahve falında kardeşinin tabutunu görmek

Kahve falında kardeşinin tabutunu görmek uzun zaman çalışmakla bile kapatılamayacak zararlara uğranacağına, çok kötü günler geçirileceğine, kişinin geçim sıkıntısı içine gireceğine, kısmetlerinin de bahtının da açık olacağına, başarısının artacağına, hayatının da istediği gibi yürüyeceğine, ticaretinin açık, kazancının da garanti ve sabit olacağına, güzel işlere ve hayırlı çalışmalara imza atılacağına, çok büyük kazançlar elde edileceğine, kendine olan güvenin tazeleneceğine, işte başarılı adımlar atılacağına delalettir.

Kahve falında kardeşinin tabutunu gördüyseniz:

  • Yakın çevreniz ile veya yakınlarınız ile fikir alışverişlerinde bulunacaksınız, kendiniz ile ilgili fikirlerinizde bazı değişiklikler olacak.

Kahve falında kardeşini tabutta görmek çok mutsuz olacağına, hastalanacağına, işini kaybedeceğine, olanaklarının ve yaşam standartlarının çok daha iyi hale geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kardeşinin tabutunu görmek uzun zamandan beri birlikte olduğu hayırlı kısmet ile çok yakın bir zaman içinde evlenip bir bebek sahibi olacağına, kendisine uğur, şans ve güzellik getirecek insanlarla dolacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ölü birini tabutta görmek bilmediği bazı gerçekleri öğreneceğine, dinamik olacağına işarettir.

Kahve falında tabutun içinde görmek iş hayatı içinde yeni bir sayfa açacağına, bir sebeple kısa süreli de olsa bir ayrılık yaşanacağına işarettir.

Kahve falında birini tabuta koymak borçsuz, maddi sorunlar olmadan, zengin bir hayata sahip olunacağına, kızına daima sahip çıkacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kocasını tabutta görmek hiç yapmak istemediği bir şey yapacağına, insanların çok zor bir iş olduğu için girmek istemeyeceği bazı çalışmalara gönüllü olarak gireceğine, bu çalışmaların hayırlı bir şekilde sonlandırılması ile insanların imrendiği ve kıskandığı bir kişi olacağına işarettir.

Kahve falında eşinin tabutunu görmek zararların kısa zaman içinde telafi edileceğine, çok zor durumlar ile karşı karşıya kalacağına, büyük üzüntüler yaşayacağına, dertlerinin günden güne artacağına, aldığı borçları ödemekte çok büyük sıkıntılar çekeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında oğlunu tabutta görmek kendisine katkılarda bulunacak, bilgili ve görgülü kişilerle ahbaplık kuracağına, çok üst mevkilere kadar yükseleceğine ve ülke yönetimi ile ilgili kademelerde görev alacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir