AnaSayfa / Genel / Kahve falında kendini mezar başında görmek

Kahve falında kendini mezar başında görmek

Kahve falında kendini mezar başında görmek işlerinde bir aksama yaşayacağına, moral ve sermaye kaybedeceğine, ruhunun ve bedeninin şifa bulacağına, kendisine dert ettiği şeyleri atlatmayı ve unutmayı bileceğine, bir sebeple çok daha dikkatli ve akıllıca adımlar atarak uğrayabileceği zararları engelleyebileceğine, malların artacağına, ekonomik durumun her geçen gün çok daha güçlü hale geleceğine, maddi ve manevi olarak yaşanan tüm eksikliklerin giderileceğine, endişelerin son bulacağına ve büyük kazançlar elde edilecek bir ortaklığa girileceğine, işlerinizde sorunlar yaşıyorsanız sorunlarınız ortadan kalkacağına alamet eder.

Kahve falında kendini mezar başında gördüyseniz:

  • İyi huylu karakter yapınıza güvenerek sizi suiistimal ya da ihmal eden kişiler diğer yüzünüzle tanışabilirler.

Kahve falında mezar başında konuşmak onunla gönül ve fikir birliği edeceğine, fikir ve gönül birliği yaparak kendisini bertaraf etmek için uğraşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında mezarın başında oturmak sevdiği bir arkadaşla büyük bir iş ortaklığı kuracağına, beklenmedik bir yerden büyük parasal destek geleceğine, alınacak kötü kararlar yüzünden yaşanan parasal sıkıntıların kısa bir süre içinde daha da artacağına tabir olunur.

Kahve falında mezar başında ayetel kürsi okumak çok büyük ve geri dönüşü olmayan hatalara düşeceğine, insanlar arasındaki saygınlığını yitireceğine, aile hayatında çok kötü tartışmalar yaşayacağına, kötü gidişe dur denileceğine işarettir.

Kahve falında mezarın başında kuruan okumak elindeki zenginliğin her geçen gün daha da eriyeceğine, kısa süre içinde büyük borçların altına gireceğine ve sıkıntılarının sürekli artacağına, mantık ve sezgileriyle hareket etmesi halinde her işini kolaylıkla halledeceğine işaret eder.

Kahve falında birini mezar başında görmek eş, dost ya da akrabalarından birinin sorununun çözümü için yardım edeceğine, elinden kaçırdığı fırsatları tekrar ele geçireceğine, mal ve mülk sahibi olacağına, büyük mutluluklar yaşanacak ve güzel haberler alınacak bir döneme girileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında mezar başında fatiha okumak ortak olunan kişi tarafından çok büyük bir zarara uğratılacağına, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına, üzüntülerinin ve dertlerinin gün geçtikçe artacağına ve çok sıkıntılı bir dönemden çıkacakken daha sıkıntılı bir döneme girileceğine, pek çok kimseye yardımlarda bulunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında mezar başında ağaç görmek zor durumda kalacağına, kötü günler yaşayacağına, üzüleceğine, rahatsızlık yaratan bir durumun bir ortadan kaldırılacağına delalettir.

Kahve falında mezarın başında durmak planlarının ve projelerinin çok beğenileceğine bu sayede de hem kazancının hem de huzurunun artacağına, sorunların çözüm bulacağına, hayır işlerinde zaman harcanacağına ve rahat edilecek bir döneme girileceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir