AnaSayfa / Genel / Kahve falında mezar başında fatiha okumak

Kahve falında mezar başında fatiha okumak

Kahve falında mezar başında fatiha okumak iş hayatında ve aile hayatında çok hayırlı olaylar ile karşılaşacağına, yakın bir zaman içinde yeni ve daha başarılı işlere gireceğine, çok büyük işlere adın yazdıracağına ve aile hayatında ve sosyal hayatında amaçlarına uygun insanlar ile hareket edeceğine, yeni bir eğitim kurumuna girileceğine, çok istenen bir hayale yakın bir zamanda sahip olunacağına, kendine olan güvenini yitireceğine, ticaret hayatında cesaretini kaybedeceğine, başarısının düşmesi nedeniyle kazancının da düşeceğine bu durumun da hayatının alt üst olmasına neden olacağına, arsız ve yüzsüz kimselere uyacağına, adına leke sürüp hem kendi hem de ailesinin başını öne eğdireceğine, geride bırakacağına, çok kötü günler geçirileceğine, yaşanan üzücü olaylardan ötürü insanlardan kısa bir süreliğine kopulacağına, karşılaşılan onca ihanete rağmen hayatın idaresinin kaybedilmeyeceğine, sorunların kısa süre içinde düzeltileceğine, maddi ve manevi olarak büyük başarılar kazanılacağına tabir olunur.

Kahve falında mezar başında fatiha okumak gördüyseniz:

  • Bir bakıma bazı işlerinizin hallolması için başkalarından bağımsız davranmanız işinize yarayacak.

Kahve falında mezar başında fatiha okumak maddi açıdan büyük bir kayba uğranacağına, maddi açıdan çok hayırlı ve güzel projeler gerçekleştirileceğine, işyerinde ve hanede çok büyük bolluk ve bereket olacağına inanılır.

Kahve falında mezarda fatiha okuduğunu görmek bazı sağlık sorunlarının baş göstereceğine, ağız tadının, keyfinin ve moralinin kaçacağına, içinde bulunduğu kötü durumu ortadan kaldırmak ve kendisini rahat ettirmek için gereken bilgileri almış ve kararları vermiş olarak işinin başına geçeceğine delalet eder.

Kahve falında mezarda fatiha okumak hayallerinin gerçekleşmesi için ettiği duaların kabul olacağına ve bu sayede kişinin keyfinin yerine geleceğine, daha fazla mal ve gelir sahibi olacağına delalettir.

Kahve falında mezarlıkta ölülere fatiha okumak bazı konulardaki tavır ve davranışlarınızdan dolayı pişmanlık yaşayacağınıza, karamsarlığa düşeceğine ve çevresindeki kişilerle yaşayacağı fikir çatışmaları nedeniyle o kimselerle yollarını ayıracağına alamet etmektedir.

Kahve falında mezarlıktan geçerken fatiha okumak hayata karşı cesaretleneceğine, kötülerin ve kıskançlık besleyen kişilerin haneden uzaklaştırılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında mezarlara fatiha okumak sevilen birinin çok zor bir durumda kalacağına, güzel huylarını terk edeceğine rivayet eder.

Kahve falında mezarlıkta fatiha suresini okumak duygularının karşılık göreceğine, büyük bir çalışma gerçekleştireceğine, aile hayatında çok güzel ve hayırlı haberler alacağına rivayet eder.

Kahve falında mezarlığa fatiha okumak iş hayatında çok kısmetsiz olunacağına, hayalindeki herşeye yakın zaman içinde kavuşacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir