AnaSayfa / Genel / Kahve falında maymun yıkamak

Kahve falında maymun yıkamak

Kahve falında maymun yıkamak çok daha geniş bir kitleye yayılmak için pek tanımadığı kişiler ile çok büyük iş ortaklığı kuracağına, karlı işler yapma olanağı elde edeceğine, kısmet alacağına, kendisini uzun zamandan beri hiç olmadığı kadar kötü hissedebileceğine, kendisini yaralanmış, darbe almış, yenilgiye uğramış hissedeceğine, müjdeli olaylar yaşayacağına, stresini ve yorgunluğunu atacağına, psikolojik olarak kendisini çok iyi hissedeceğine, düzenlenen bir eğlenceye katılıp çok eğlenileceğine, aksiliklerin sebep olduğu bir yanlış anlaşılmanın düzeltileceğine ve mutlu olunacağına, övgü dolu güzel ve gurur verici sözler işiteceğine, büyük miktarlarda paralar kazanacağına, kasasının ve bütçesinin her geçen gün daha fazla büyüyeceğine delalet eder.

Kahve falında maymun yıkamak gördüyseniz:

  • Diğerlerinin hızıyla koşmaya çalışmalı veya onların müziğiyle dans etmelisiniz.

Kahve falında maymun yıkamak rahatlayacağına, sağlığının yerine geleceğine ve hayatının daha eğlenceli bir hal alacağına alamet etmektedir.

Kahve falında maymun gezdirmek daha fazla kazanç sağlayacak bir işe girileceğine, sağlıkla ilgili sorunların yakın zaman içinde tedavi edileceğine delalettir.

Kahve falında maymuna sarılmak kesilemeyecek ve bitmeyecek gelir elde edeceğine, geleceğe olan inancını yitireceğine işaret eder.

Kahve falında maymunun kovaladığını görmek sonucun kendisi için çok iyi olacağına, elinize toplu miktarda para geçeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında maymunu öpmek bazen sıkıntı ve zorluk çekileceğine bazen de her şeyin güllük gülistanlık olacağına, ancak karşılaşacağı bir durumda tecrübesizliğinden dolayı yanlış bir adım atacağına delalet etmektedir.

Kahve falında maymun ailesi görmek endişe ve üzüntü yaratan olayların yakın zaman içinde düzeltileceğine, başarılı bir insan olacağına yorulur.

Kahve falında hasta maymun görmek son zamanlarda kötü giden her şeyin düzeleceğine, işini kaybedeceğine, parasız ve ekmeksiz kalacağına alamet eder.

Kahve falında evde maymun beslemek aile hayatında büyük mutluluklar yaşanacağına, alınacak müjdeli haberler sayesinde verilecek olan bir karar konusunda olumlu bir yol takip edileceğine, üzerinden büyük bir yükün kalkmış olacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir