AnaSayfa / Genel / Kahve falında maymun beslediğini görmek

Kahve falında maymun beslediğini görmek

Kahve falında maymun beslediğini görmek hayırlı ve güzel işlere imza atılacağına, çok sevilen ve değer verilen bir büyükten destek görüleceğine, istediği gibi alışverişe gideceğine, yaptığı işlerde çok zor zamanlar geçireceğine, hürmetinin, saygının ve sevgisinin de kusursuz olacağına, kırgınlıkların biteceğine, askıda kalan bir projenin tekrar hayata geçirileceğine ve zamansızlıktan ötürü bir türlü çıkılamamış olan bir seyahate ya da yolculuğa çıkılacağına, gözünü diktiği her işi layığıyla ve bileğinin gücüyle yerine getirmeyi bileceğine, bolluk ve bereket dolu bir yuvaya sahip olunacağına, dualarının ve tövbelerinin kabul olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında maymun beslediğini gördüyseniz:

  • Kimsenin sizden fayda sağlamasına ya da halk arasındaki tabiriyle sizi çantada keklik görmesine izin vermemelisiniz.

Kahve falında maymun beslemek beklemediği bir anda karşısına çıkacak kötü şeyler ile uğraşmak zorunda kalacağına, kendisini insanlara karşı kötüleyen ve işlerine balta vuran bir kişi ile çok sıkıntılı bir işe gireceğine, maddi olarak çok daha rahat edilecek ve yardıma muhtaç insanları yardım isteklerine karşılık verilecek bir döneme girileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında evde maymun beslemek ancak daha sonra bu sorunlardan kolayca kurtulacağına, fal sahibinin rahatının ve keyfinin bozulacağına işarettir.

Kahve falında yavru maymun beslemek maddi ve manevi açıdan çok iyi bir duruma gelineceğine, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına, kişinin yaptığı ticaretin artık beğenilmez olacağına bu nedenle işlerinin duracağına, hazırdan yemek zorunda kalacağına ve elindekini de son kuruşuna kadar tüketeceğine işaret eder.

Kahve falında maymun beslediğini görmek yaşamın kolay hale geleceğine, malının ve aşının da çoğalacağına işaret eder.

Kahve falında maymun dövmek bir sebeple işlerinin kısa süre için aksayacağına, bir sebeple kazanılabilecek büyük bir başarının önünün kapanacağına inanılır.

Kahve falında beyaz maymun görmek aile bireyleri arasındaki birlik ve beraberliğin artacağına, düşündüğü bir işte çok geç davrandığı için pişman olacağına işarettir.

Kahve falında dev maymun görmek zarar getirecek bir işe girileceğine ve bu işte büyük bir sorun yaşanacağına, çok büyük hayallerine ulaşmak için daha çok çalışması gerektiğine, yakın bir zaman içinde çok büyük kazançlar elde edeceğine işaret eder.

Kahve falında maymun satın almak sıkıntılarından ve sorunlarından kendi çabası ile kurtulup çok mutlu olacağına, dertlerinin ve sorunlarının biteceğine, büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, tüm sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir