AnaSayfa / Genel / Kahve falında kendini kıza hamile görmek

Kahve falında kendini kıza hamile görmek

Kahve falında kendini kıza hamile görmek çıkacağı bir yolculuktan iyi anlaşmalar yaparak döneceğine ve ailesine maddi anlamda katkı yapacağına, işinde bol kazanç elde edeceğine, yatırımlarının ve emeklerinin karşılığını fazlasıyla alacağına, sevgisinin ve saygısının bir ömür boyu süreceğine ve aile saadetinin hep ilk günkü gibi taze kalacağına, çözüm yolları bulamayacağına, hayırlı haberler alınacağına, eş, dost ve akrabaların sıkıntılarına çözüm bulunacağına, masabaşı bir işe girileceğine, ekmeksiz kalacağına, kar ve mutluluk getirecek projeler ortaya konacağına, bir sebeple ürünü satan kişi ile mahkemelik olunacağına, epey tartışma yaşandıktan sonra fal sahibi lehine bir karar çıkacağına ve davanın temyize kadar gideceğine rivayet eder.

Kahve falında kendini kıza hamile gördüyseniz:

  • Gerekirse, kaldırabileceğinizden daha fazla yük yüklenebilirsiniz.

Kahve falında kızının hamile olduğunu görmek sadece bu dünya için bir şeyler yapmakla kalmayacağına, maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya geleceğine ve aile hayatının hayırlı gelişmelerle dolacağına delalettir.

Kahve falında bakire bir kızın hamile olduğunu görmek yaşanan memnuniyetsizliğin bir süre daha devam edeceğine ve bu süreç içinde iletişimde sorun yaşanacağına, etrafındaki bazı insanlar tarafından ihanete uğrayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında genç bir kızın hamile olduğunu görmek parasal açıdan çok iyi şartlara ulaşacağına, kendisini üzen ve yıpratan şeyleri hayatından çıkartacağına inanılır.

Kahve falında bekar bir kızın hamile olduğunu öğrenmek zor bir dönemi zararsız bir şekilde atlatacağına, zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına, yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında babanın kızını hamile görmek herhangi bir sorun yaşamayacağına, dirsek çürüterek çalıştığı projelerinde istediği noktaya geleceğine rivayet eder.

Kahve falında bekar kızı hamile olarak görmek eş dost ya da akrabalar sayesinde çok büyük kazanç elde edilecek çalışmalar gerçekleştirileceğine, hedeflerine ve amaçlarına ulaşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında evli kızının hamile olduğunu görmek maddi olarak uğradığı zararı telafi edeceğine, hayatını zorlaştıran ve artık düğüm haline gelmiş sıkıntıların çözüleceğine işaret eder.

Kahve falında küçük kızını hamile görmek tüm dileklerin tutacağına, çok güzel olaylar yaşayarak çok büyük ve çok güzel bir dönemin başlayacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir