AnaSayfa / Genel / Kahve falında kızının hamile olduğunu görmek

Kahve falında kızının hamile olduğunu görmek

Kahve falında kızının hamile olduğunu görmek sıkıntıların ve sorunların üstesinden gelineceğine, dünya ve ahiretinin güzel olmasına, ailesi ile arasının düzeltileceğine ve yakın bir zaman içinde hayalleri süsleyen bir eve sahip olunacağına, çok uzun sürmeyecek bir zaman sonra da evlilik planları yapılmaya başlanacağına, kazanacağı paralar sayesinde aile hayatında yaşanan tartışmaların sona ereceğine, çok başarılı bir kariyere sahip olmaya, ardı ardına güzel ve hayırlı haberler alınacağına, kazancını arttırıp mal ve mülk sahibi olacağına alamet eder.

Kahve falında kızının hamile olduğunu gördüyseniz:

  • Güvendiğiniz arkadaşlarınızla paylaşımlarınız sizi duygusal anlamda zayıf gösterebilecek durumlardan korunmanıza yardım edebilir.

Kahve falında sevdiği kızın hamile olduğunu görmek karşısına hayırlı kişilerin çıkacağına, gelirinin artacağına, maddi yükümlülüklerinin azalacağına ve yarınların kendisine hayır getireceğine, düşmanlarından kurtulduktan sonra iş hayatında çok büyük atılımlar yapacağına işaret eder.

Kahve falında bir kızı hamile bırakmak rakipleri mağlup edeceğine, makam sahibi olacağına, hayatının önceki yıllarının aksine daha inançlı biri olacağına, hak yolundan sapmadan ilerleyeceğine inanılır.

Kahve falında genç bir kızın hamile olduğunu görmek ufak girişimlerde bulunup büyük karlar elde edeceğine, sermayesinin harcandığına değeceğine, kendisine fazlaca kar getireceğine ve hedeflerinin karşılık bulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kızın hamile olduğunu görmek talihinin artacağına, rızkının çoğalacağına, keyfinin, neşesinin ve rahatının yerine geleceğine, kazancının artacağına, parasal ve mali sıkıntılarının çözüleceğine tabir olunur.

Kahve falında genc kızın hamile olduğunu görmek çok kısa zamanda büyük başarılar kazanarak yüksek mevkilerde bir yere terfi alınacağına, kendisini kısa yoldan rahat ve lüks bir hayata kavuşturacak bir meslek edineceğine rivayet eder.

Kahve falında komşunun kızını hamile görmek borçlarının ve hastalıklarının çoğalacağına, kafasını rahatlatacağına, gereksiz ve anlamsız konulara artık takılmayacağına bu sayede de düze çıkıp, sakin, sessiz ve huzur dolu günler geçireceğine alamet eder.

Kahve falında başka bir kızı hamile görmek başarılarını arttıracağına, terfi edeceğine, atılan bir imza sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine delalettir.

Kahve falında bekar kızın kendini hamile olduğunu görmek büyük parasal bir kazanca sahip olacağına, ekonomik durumunun her geçen gün çok daha iyiye gideceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir