AnaSayfa / Genel / Kahve falında küçük kızını hamile görmek

Kahve falında küçük kızını hamile görmek

Kahve falında küçük kızını hamile görmek sorunların kısa süre içinde çözüm bulacağına, seven kişilerin mutlu bir hayata kavuşacaklarına, sağlıkla ilgili sorunların yakın zaman içinde tedavi edileceğine, çok iyi ve hayırlı evlatlara sahip olacağına, çok büyük çaba sarf edeceğine ve ancak o zaman bu çabanın emeğini alacağına, ailesinin desteğiyle gelecekte iyi yerlere ulaşacağına, emeklerinin ve umutlarının boşa gitmeyeceğine, ortaya konulacak olan çalışmaların ve projelerin hayır getireceğine, boş kuruntularla uğraşacağına, stresli bir ortama gireceğine, aile hayatında tartışmaların ve kırgınlıkların yaşanacağına inanılır.

Kahve falında küçük kızını hamile gördüyseniz:

  • Bir süre daha beklerseniz o kimseyi karşınızda çok zayıf olarak görebileceksiniz.

Kahve falında küçük bir kızın hamile olduğunu görmek kişinin başına gelen her olayda daha ılıman bir tavır sergileyeceği için çevresi tarafından da daha sevilen bir insan haline geleceğine, sabit geliri olacağına tabir olunur.

Kahve falında küçük kızı hamile görmek borçlanacağına, hastalanacağına ya da talihsiz olaylar yaşayacağına fakat gerçekleri ailesi üzülmesin diye başta ailesi olmak üzere sonrada akrabalarından ve komşularından gizleyeceğine, tatsız durumların yaşanacağına ve bu yüzden başın derde gireceğine alamet eder.

Kahve falında küçük kızın hamile olduğunu görmek sorunların daha rahat bir şekilde çözülerek başarıya ulaşılacağına, çok zor zamanlar geçireceğine, bu durumlardan kurtulmak ve bu sıkıntıları çözmek için yeni yollar arayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında küçük kızını hamile görmek birbirlerine her konuda destek olacağına, eski neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine, kaybettiği umutlarına yeniden kavuşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında küçük kızının hamile olduğunu görmek bolluk bereket içinde ve sevinçli bir hayata merhaba denileceğine, maddi sorunların yavaş yavaş sona ereceğine ve yakın zamanda kişinin rahat bir nefes alacağına alamet etmektedir.

Kahve falında küçük bir çocuğu hamile görmek daha önce hiç olmadığı kadar başarılı olacağına, sevgi göreceğine delalettir.

Kahve falında küçük yaşta hamile olduğunu görmek işlerdeki durgunluğa ve kişinin maddi anlamda çok sıkıntı içine gireceğine, çok büyük sorunlar ile karşı karşıya kalınacağına, aile bireylerinin birbirleri ile sürekli tartışma içinde olacağına ve sorunların her gün biraz daha derinleşeceğine delalet eder.

Kahve falında küçük birini hamile görmek iyilik ve merhamet dolu bir kalbin sahibi olacağına, sadece vakit kaybetmekle kalmayacağına aynı zamanda kafa karışıklığı yaşayacağına, geçim sıkıntısına düşeceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir