AnaSayfa / Genel / Kahve falında evli kızının hamile olduğunu görmek

Kahve falında evli kızının hamile olduğunu görmek

Kahve falında evli kızının hamile olduğunu görmek sıkıntı dolu bir projenin altından kalkılacağına, verilecek bazı talimatlar doğrultusunda işin büyütüleceğine, çok uzun zamandan beri hayal ettiği ve çok istediği şeylere en kısa zamanda kavuşacağına, neşesinin ve huzurunun yerine geleceğine, çok büyük üzüntüler ve endişeler yaşanacağına, aile içerisinde sık sık tartışmalar olacağına, yapılan işlerin yeterli kazanç sağlamayacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğranacağına, günden güne hanedeki bolluk ve bereketin biteceğine, girdiği bütün işlerde zarara uğrayacağına, hayatını sürdürmek için kendisine yeni yollar arayacağına, kendisini ve sevdiği kişileri bazı konularda serbest bırakacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına ve üzüntü duyduğu olayları kısa bir zaman içinde çözeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında evli kızının hamile olduğunu gördüyseniz:

  • Maddi konularla ilgili herhangi bir girişimde bulunmak istiyorsanız hemen harakete geçmenizde fayda var.

Kahve falında evli kızının hamile olduğunu görmek yeni bir eğitim kurumuna kayıt yaptırılacağına, günahlarının affedileceğine rivayet eder.

Kahve falında evli olmayan kızını hamile görmek iyilik bulacağına, işlerinin daha düzgün bir hal alacağına işarettir.

Kahve falında evli kızını hamile görmek nur topu gibi bir bebeğin geleceğine, arif ve alim kimseler arasına gireceğine işaret eder.

Kahve falında evli bir kadının başkasından hamile olduğunu görmek aslında çok mütevazı hayalleri olmasına rağmen kendisine mucize gibi gelecek olumlu gelişmeler yaşayacağına, insanlar tarafından tanınacağına yorulmaktadır.

Kahve falında evli olmayan birinin hamile olduğunu görmek ihtiyaçların ve eksiklerin giderilemeyeceğine, faturaların biriktikçe birikeceğine, maddi zararın da her geçen gün kapanmayacak boyutlara ulaşacağına, ticaretle uğraşıyorsa gelişeceğine, ortak edineceğine, gelirini ikiye katlayarak ailesine daha yüksek standartlarda bir hayat sunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında evli olmadan hamile olmak sıkıntılarını ve sorunlarını bu sayede atlatacağına, eğitim hayatı ile ilgili olarak çok doğru ve yüksek getirili bir adım atacağına yorulmaktadır.

Kahve falında evli bir kadını hamile görmek büyük bir özgüven kazanacağına, hedeflediği kazancı elde edeceğine inanılır.

Kahve falında kendini evli ve hamile görmek eş, dost ya da akrabalardan alınan desteklerin heba olacağına, günahkâr olan kişileri doğru yola çevirmek için mücadele edeceğine ve yaşlılığında kendini tamamen inancına adayacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir