AnaSayfa / Genel / Kahve falında bayanı kel görmek

Kahve falında bayanı kel görmek

Kahve falında bayanı kel görmek tahmin edilenden daha büyük kazançlar elde edileceğine, sağlıklı ve mutlu bir kişi olarak refah içinde yaşayacağına, dini açıdan da inancına uygun hareket edip, ahiret hayatına da hazırlık yapacağına, fakir fukaraya elindeki para kadar yardım edeceğine ve dua alacağına, yaşadığı stresten kaynaklanan agresif tavırlarının da sevdiklerini üzeceğine, başarıların ardının arkasının kesilmeyeceğine sıkıntıların ve zorlukların yakın zaman içinde sona ereceğine ve sevilen kişilerle çok büyük mutluluklar yaşanacağına, dileklerine ve hayallerine daha bir süre kavuşamayacağına, sıkıntı yaratan durumların düzeltileceğine işarettir.

Kahve falında bayanı kel gördüyseniz:

  • Duygularınızı bastırıyor veya göz ardı ediyorsunuz.

Kahve falında bir bayanı kel görmek bir sebeple iş konusunda adım atmakta biraz korkak davranacağına, ancak sabırlı olunması ve doğru adımların atılması sayesinde bu sorunun tersine çevrileceğine delalettir.

Kahve falında bayanı kel görmek yapılan hataların telafi edileceğine, iş hayatında ve aile hayatında sıkıntıların son bulacağına, yakın bir zamanda dünyaevine girileceğine yorulur.

Kahve falında kendini kel olmak alınmış olan borçların kolayca ödeneceğine, verilen sözlerin yerine getirileceğine, kötü niyetli kişilerin aile bireylerinden uzaklaştırılacağına, moral bozukluğu yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında tanıdığın birini kel görmek malını ve canını riske edeceğine, gözü kara davranarak önemli ve büyük kararlar alarak böyle adımlar atacağına, daha fazla başarı kazanılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kel birini görmek özel hayatını başka insanlara kapatarak daha sakin, huzurlu bir yaşantıya başlanacağına, verilen kararların bir türlü hayata geçirilemeyeceğine, uyumsuz bir kişi ile kurulan bir ortaklık yüzünden gereksiz bir stres altına girileceğine ve üzüntü durulacağına işaret eder.

Kahve falında kel kafalı adam görmek kaldığı yerden devam edebilmesi için bazı yasal izinler almak zorunda kalacağına, maddi açıdan iş hayatında zarar getirecek bir konu ile ilgili olarak çok temkinli adımlar atılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bir arkadaşını kel görmek onlarla bir araya gelip, hem moral hem de çareler bulacağına, çok hayırlı işlere yatırım yapacağına delalettir.

Kahve falında eski sevgiliyi kel görmek yaşamının afiyet içinde sürüp gideceğine, rahatın yerine geleceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir