AnaSayfa / Genel / Kahve falında kendini karşı cins olarak görmek

Kahve falında kendini karşı cins olarak görmek

Kahve falında kendini karşı cins olarak görmek kendisini bu doğrultuda eğiteceğine bu sayede de sevdiği bir işle uğraşarak para kazanmanın avantajlarını yaşayacağına, yaşlılığında bile rahat bir ömür süreceğine, çalışıyor ise de yeni bir işe başlayacağına veya iş değiştireceğine, iş dünyasına çok prestijli bir mevkiye sahip olunacağına ve rakiplerin art niyetli davranışlarının geri püskürtüleceğine, aile bireyleri arasındaki bağların daha sıkı bir hal alacağına, hedeflerin gerçekleştirileceğine, işinin gücünün rast gideceğine, amaçlarının gerçekleşeceğine ve ticaretinin hızlanacağına, hem ruhunun hem de bedeninin şifaya kavuşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kendini karşı cins olarak gördüyseniz:

  • Daha az denenmiş yollardan gitmekten veya az seyahat edilen yerlere ziyaretten kaçmamalısınız.

Kahve falında karşı cinsle banyo yapmak rahat nefes almaya başlayacağına, moralinin ve neşesinin yerine geleceğine, maddi durumun düzeleceğine ve sevinçli ve mutlu haberler alınacağına işaret eder.

Kahve falında karşı cinsle kavga etmek zahmet verici bir işin kısa zamanda düzeltileceğine, bundan dolayı kendini çok şanslı addedeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kendini karşı cins olarak görmek rahat bir hayat sağlayacağına, şansın ve kısmetin açılacağına, fal sahibinin işinin gücünün rast gideceğine tabir olunur.

Kahve falında karşı cins görmek çalıştığına değeceğine, yaptığı başarılı ve büyük çalışmalar sayesinde işlerini yoluna sokacağına delalet eder.

Kahve falında karşı cinsten biriyle öpüşmek kafasının ve içinin rahatlayacağına, saygı göreceği gibi, itibarıyla da sosyal hayatta isim yapacağına işarettir.

Kahve falında karşı cinsle dans etmek kalbini kırdığı, hata yaptığı insanlardan af dileyeceğine ve helallik alacağına, karşısına çıkacak başka gelir kapıları sayesinde birikim yapma imkânı elde edeceğine ve bu sayede ileriye yönelik hayırlı yatırımları olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında karşı cinsle öpüştüğünü görmek kafasındaki soru işaretlerinin çözüleceğine, huzura kavuşacağına inanılır.

Kahve falında karşı cinsten birini öpmek mal mülk sahibi olunacağına, rakiplerin kazanılacak her başarı sayesinde daha da üzüleceğine, gün yüzü görmeyeceğine, her zaman çok üzgün olacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir