AnaSayfa / Genel / Kahve falında karşı cinsle kavga etmek

Kahve falında karşı cinsle kavga etmek

Kahve falında karşı cinsle kavga etmek farklı kişilerle tanışacağına, uzun bir zaman boyunca üzüntü duyulacağına, maddi açıdan birçok rakibin gerisine düşüleceğine, düzenli bir işe girileceğine ve kazancın artacağına, büyük tartışmalara gireceğine, huzurlu ve rahat bir hayatı olacağına, hayallerine bir süre de olsa ara vermek zorunda kalarak hedef değişikliğine gideceğine, eski konuların tekrardan gündeme geleceğine, geçmişte kalan bazı olayların kendisini göstermeye başlayacağına, bundan büyük kazanımlar elde edeceğine ve olumlu dönüşümler alacağına yorulur.

Kahve falında karşı cinsle kavga etmek gördüyseniz:

  • İmajınıza zarar verebilecek kişileri dışarıda bırakmamaya dikkat etmeniz gerekiyor.

Kahve falında karşı cinsle kavga etmek evli ise kızını veya oğlunu hayırlı bir kısmetle evlendireceğine, hem kendisinin hem ailesinin maddi durumunun düzeleceğine, kendi işini kurmak için türlü adımlar atacağına işaret eder.

Kahve falında karşı cinsle el ele tutuşmak sorunların kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına, elinin de bolluk ve bereket göreceğine tabir olunur.

Kahve falında karşı cins tarafından öpülmek iş hayatında bol kazançlı bir işe sahip olunacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, iş hayatında çok çalışarak yüksek mevkilere terfi edeceğine işarettir.

Kahve falında karşı cinsle banyo yapmak hasret içinde kalacağına, geleceğini de olumsuz yönde etkileyeceğine tabir olunur.

Kahve falında karşı cinsle yakınlaşmak büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, borçlarını bitireceğine, üzüntülerinin yerini sevincin ve mutluluğun alacağına, bilgi ve becerileri ile yanında çalışan kimselere ışık tutacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında karşı cinsle öpüşmek maddi sıkıntı içine düşüleceğine, sorunların ardı ardına ortaya çıkacağına, evli ise yaşadığı sıkıntılardan kurtulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kendini karşı cins olarak görmek çok iyi atılımlar yapılacağına, eline geçen yüklü miktarda kazanç sayesinde çok rahat edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında karşı cinsle dans etmek sorunların, sıkıntıların ve musibetlerin çözüme kavuşacağına, atılan adımlar sayesinde çok kazançlı bir döneme gireceğine, uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere kavuşacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir