AnaSayfa / Genel / Kahve falında karşı cinsle banyo yapmak

Kahve falında karşı cinsle banyo yapmak

Kahve falında karşı cinsle banyo yapmak yanlış bir karar vereceği için  eline geçen fırsatları kaçıracağına, zararlı bir alışkanlıkla uğraşmak zorunda kalınacağına, bol ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, akraba ilişkilerinin her zaman samimi ve sıkı olacağına, onunla ne kadar dost olmaya çalışsa da, aynı karşılığı alamayacağına, çok büyük ve hayırlı bir iş hayatı yaşayacağına, iş hayatı içinde neredeyse bir sıkıyönetim ilan edeceğine, yaptığı işte büyük bir makama sahip olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında karşı cinsle banyo yapmak gördüyseniz:

  • Her ne kadar koşullar öyle gerektiriyor gibi görünse de, prensiplerinizden vazgeçmeniz veya olmadığınız birisi gibi davranmaya çalışmanız gerekmiyor.

Kahve falında karşı cinsle banyo yapmak hayatına lüksün ve konforun hâkim olacağına, geçim derdinin ömrünün sonuna kadar biteceğine, maddi anlamda da manevi anlamda da zayıflayacağına, zor ve kötü günlerden geçeceğine inanılır.

Kahve falında karşı cinsle öpüşmek ticaretten yana hayal kırıklığı yaşayacağına, onları gerektiği gibi değerlendiremeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında karşı cinse sarılmak hayatının olumsuz yönde değişeceğine ve kişinin geçmişteki günlerini arayacağına, çok büyük ve hayırlı adımlar atacağına işaret eder.

Kahve falında karşı cins görmek canının sıkılacağına, rakiplerle yapılan mücadelede kazanan taraf olunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında karşı cinsle sarılmak kafasını toparlayamayacağına, fakat bu durumların kişiyi hayata küstürmek yerine bileyleyeceğine tabir olunur.

Kahve falında karşı cinsten birini öpmek ailesini hem gururlandıracağına hem de daha iyi şartlarda yaşatma imkânı elde edeceğine, hayallerine ve isteklerine kavuşacağına, işlerini büyütmek için şans elde edeceğine işarettir.

Kahve falında karşı cinsle yakınlaşmak büyük kazanç sağlanacağına, bir sebeple aile hayatında çok büyük bir üzüntü yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında karşı cinsle el ele tutuşmak arkadaşlar arasında tatlı bir rekabet yaşanacağına, laf taşıyan biri yüzünden çekilecek üzüntüye delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir