AnaSayfa / Genel / Kahve falında sırtında kambur görmek

Kahve falında sırtında kambur görmek

Kahve falında sırtında kambur görmek masa başı bir işe girileceğine, yeni bir araca sahip olunacağına, atılan adımlar sayesinde çok kazançlı işlere girileceğine, aile hayatında çok hayırlı ve güzel gelişmeler yaşanacağına, sorunlarını çözdükten sonra iş hayatında çok büyük ve çok kazanç getirecek atılımlar yapacağına ya da kazançlı bir iş kuracağına, el attığı her işte çok büyük başarı kazanacağına, moralinin düzeleceğine ve ağız tadı içinde bir yaşama kavuşacağına, uzun bir süre boyunca mutlu olan fal sahibinin, daha sonra bu kişinin karakteri ve baskısı altında ezildiğini farkedeceğine, istenmeyen bazı olayların yaşanacağına, tartışmaların ve sürtüşmelerin yaşanacağına, haksızlıklara maruz kalınacağına, kalp kırıklığı yaşanacağına, hane içerisine nifak tohumları serpileceğine, uzlaşmaz bir tavır içinde olunması yüzünden fırsatların kişiden uzaklaşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sırtında kambur gördüyseniz:

  • Bir anlaşmanın içine girmeden önce, uzun vadeli sonuçlarını hesaplamanız gerekiyor.

Kahve falında sırtında kambur görmek olur mu olmaz mı diye düşünmeden fevri davranacağına, zararların kısa zaman içinde telafi edileceğine işaret eder.

Kahve falında sırtını kambur görmek hedef olarak tayin edilen şeylere kısa zaman içinde büyük bir başarı ile kavuşulacağına, zor zamanların geride kalacağına ve tartışmaların ve kırgınlıkların sona ereceğine, evliliğinde mutlu olacağına alamet eder.

Kahve falında ölüyü kambur görmek üzüntülerin ve sorunların sona ereceğine, uzun süre boyunca görülmemiş olan bir kişi ile hasret giderileceğine ve ferahlığa çıkılacağına delalettir.

Kahve falında kambur yürümek yüklü miktarda kazanç getireceğine, bereket ve zenginlik sahibi olacağına tabir olunur.

Kahve falında birinin kambur olduğunu görmek keyfinin ve neşesinin yerine geleceğine, maddi ve manevi olarak yalnız kalınacağına, uzun bir zaman sonra gelecek bir teklife rağmen insanlara bir türlü güven duyulamayacağına ve zor zamanlar geçirileceğine tabir olunur.

Kahve falında anneyi kambur görmek kendisine çok daha büyük bir mevki edindirecek başarılar alacağına, bolluğa, berekete, kişinin kafasının rahat edeceğine, gönlünün ferahlayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kambur bebek görmek kişinin yaşadığı olumsuzluklardan nihayet kurtulmaya başlayacağına, iş hayatında ortaya koyacağı projeler sayesinde önünün açılacağına, hayırlı bir kısmetle yollarını birleştireceğine yorulur.

Kahve falında birini kambur görmek çok kötü bir duruma düşmekten ve büyük bir sıkıntı yaşamaktan kurtulacağına, maddi ve manevi açıdan çok iyi bir konuma ve duruma gelineceğine, sıkıntıların, zorlukların ve sorunların tamamen çözüme kavuşacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir