AnaSayfa / Genel / Kahve falında kambur bebek görmek

Kahve falında kambur bebek görmek

Kahve falında kambur bebek görmek keyfin ve huzurun yerine geleceğine, geçiminin ve gelirinin sürekli olmayacağına, gelirinin düşeceğine, çok iyi giden işlerin duracağına hatta iş yerinin iflas edeceğine, hayatında meydana gelecek güzel gelişmeler sayesinde huzurunun ve neşesinin de yerine geleceğine, asılmış olan yüzünün gülmeye başlayacağına, uzun uğraşlar sonucu sahip olunan zenginliğin azar azar kaybedileceğine, yakın bir zamanda evlat sahibi olacağına, hem kendisini hem aile bireylerini mutlu edecek bir karar vereceğine, kısa süre içinde büyük borçların altına gireceğine delalet eder.

Kahve falında kambur bebek gördüyseniz:

  • Karşınızdaki kişilere antipatik görünmemek adına biraz daha düşük profil çizmenizde fayda var.

Kahve falında kambur bebek görmek kısa süre içinde işlerinde çok büyük bir ferahlık yaşayacağına, rahat ettiği bir döneme gireceğine, ettiği tüm duaların kabul edileceğine ve mal mülk sahibi olacağına delalet eder.

Kahve falında ölüyü kambur görmek hayırlı ve güzel işlere imza atacağına ve bu sayede uzun yıllardan beri büyük bir özlemle gerçekleşmesini beklediği hayallerinin yakın bir zamanda çok güzel gelişmeler eşliğinde gerçekleşeceğine, yarar sağlayanların ise çok küçük bir kazanç getireceğine yorulur.

Kahve falında arkadaşını kambur görmek sorun yaratan durumların ortadan kalkacağına, kısmetinin ve şansının sadece bir dönem için değil hayatının sonuna kadar açık olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kambur yürümek borçları nedeni ile hapislik durumlar yaşayacağına, elindeki avucundaki her şeyi kaybedeceğine, kısa süre içinde daha dirençli bir şekilde işlerine asılacağına ve kendisini daha rahat hissedeceğine tabir olunur.

Kahve falında birini kambur görmek sorunların yakın zaman içinde biteceğine, sıkıntıların kısa zaman içinde sona ereceğine, aşk hayatında uzun zamandan beri kapalı olan kalbin açılacağına, üst yöneticilerin gözdesi konumuna gelineceğine yorulur.

Kahve falında birinin kambur olduğunu görmek rakipleri sevindirecek bir duruma düşüleceğine, gereken ne varsa herkesin elinden geldiği kadar destek olacağına işarettir.

Kahve falında ölmüş birini kambur görmek kısa süre içinde işlerinin açılacağına, aile bireyleri tarafından deyim yerindeyse kendisine cephe alınacağına, fal sahibinin yalnızlaşacağına, çaresiz ve üzgün hallere düşeceğine işarettir.

Kahve falında kambur görmek hayırsız kişilerle muhatap olunacağına ve uzun zamandan beri kırgın olunan bir kişi ile aradaki buzların eritilemeyeceğine, ailevi sorunlardan ötürü bir türlü üzerinde duramadığı işlere yakın zaman içinde tekrar döneceğine ve bu sayede hem ailevi sorunlarını çözmüş olacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir