AnaSayfa / Genel / Kahve falında kaşları kalın görmek

Kahve falında kaşları kalın görmek

Kahve falında kaşları kalın görmek müjdeli haberler alacağına, hem de sağlığının ve neşesinin yerine geleceğine, çalıştığı işte mevkisini korumak için pek çok çalışanla işbirliği yapılacağına, yanlış yönde kararlar verileceğine, dertlerin günden güne artacağına, ancak yapılan çalışmada ısrarcı olunması ve sabırlı ve azimli bir şekilde devam edilmesi halinde çok iyi bir duruma gelineceğine, iş hayatında hayırlı ve çok büyük miktarda kazanç sağlanacağına, bu sayede refah içinde yaşanacağına ve mutlu ve huzurlu bir hayat sürüleceğine, işlerinin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine, rakiplerin her konuda fark atacağına, geçim derdi yaşamayacağına yorulur.

Kahve falında kaşları kalın gördüyseniz:

  • Evinizi ilgilendiren konulara zaman ayırmanız gerekebilir veya yakın çevrenizden kişilerle birlikte yapacağınız planlara ağırlık verebilirsiniz.

Kahve falında kaşlarının kalınlaştığını görmek zararlı bir kişi ile bağların koparılacağına ve arada kalınan bir konuda en doğru kararın verileceğine, ancak eldeki bazı şeyleri kaybettikten ya da onlardan kısa bir süre ayrı kaldıktan sonra kıymetinin anlaşılacağına rivayet eder.

Kahve falında kalın kaşlı adam görmek kötülerin ve düşmanların yenilgiye uğratılacağına ve çıkarılan dedikoduların ve söylenen yalanların sonunun getirileceğine, karşısına çıkan kötü niyetli kimselerin tuzaklarına düşmeyeceği gibi, her zaman ilkelerinden ve doğru bildiklerinden şaşmadan yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında kaşlarının kalın olduğunu görmek maddi zarara gireceğine, kendisine yatırım getirecek işlerden istediği sonucu alamayacağına, pişman olacağına, kendisini suçlamaktan bir türlü kurtulamayacağına ve huzursuz günler geçireceğine inanılır.

Kahve falında kalın kaş görmek kariyer planındaki basamakların hızlı bir şekilde çıkılacağına, varını yoğunu kaybedeceğine inanılır.

Kahve falında kaşları kalın görmek kendini bilerek, her zaman incelikli davranışlar sergileyeceğine, falı kapatan kişinin o kimseye karşı içine kurt düşeceğine ve kafasında bazı soru işaretleri uyanacağına delalet eder.

Kahve falında kalın kaşlı olduğunu görmek kazancının yakın zaman içinde gitgide daha da azalacağına, alacağı destek ile sorunlarından kurtulacağına alamet eder.

Kahve falında kaşı kalın görmek büyük çabalar sonucu açılan kapıların teker teker kapanacağına, onlara değer vereceğine delalettir.

Kahve falında kendini kalın kaşlı görmek hayatı baştan aşağı değiştireceğine, toplumda takdir edilecek ve adından güzel anılacak işler yapacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir