AnaSayfa / Genel / Kahve falında kalın kaşlı olduğunu görmek

Kahve falında kalın kaşlı olduğunu görmek

Kahve falında kalın kaşlı olduğunu görmek başarılarının düşmesi nedeni ile makamının zarar göreceğine ve kazancının da azalacağına, işlerin düzeleceğine ve parasal olarak çok iyi olunacağına, kazanılacak başarılar sayesinde üst yönetimin dikkatinin çekileceğine, haksızlık yapan kişilerin yenilgiye uğratılacağına ve sıkıntıların sona ereceğine, hayatına aydınlık ve güzel günlerin geleceğine, daha fazla gelir sahibi olacağına ve yaşam standartlarının yükseleceğine, sorunların ve sıkıntıların sona ereceğine, yeni bir işin ve hayatın kapısının aralanacağına, lüksünün, rahatının ve konforunu da yerinde olacağına delalettir.

Kahve falında kalın kaşlı olduğunu gördüyseniz:

  • Belli planları değiştirmek ya da uygulanması için ısrarcı olmak, farklı şekilde yorumlanmanıza neden olabilir.

Kahve falında kalın kaşlı adam görmek yapılan dedikodulara malzeme olması sebebiyle insanlardan uzak duracağına, sıkıntı ve zahmet çekileceğine delalet eder.

Kahve falında kaşının kalınlaştığını görmek düşmanların yenilgiye uğratılacağına, sorunların çözüleceğine, sorunlara daha akıllı başlı bir şekilde bakacağına inanılır.

Kahve falında kaşlarını kalın görmek işlerin başarılı bir şekilde organize edilmesi sayesinde tıkır tıkır işleyeceğine, eğitim hayatında bir kariyer yapılacağına, inanç konusunda soru işaretlerinden kurtulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kaşlarının kalınlaştığını görmek bunun için malından ve parasından vazgeçmeyi dahi göze alacağına, buna rağmen işlerinin bir türlü düzeleceğine, gün geçtikçe daha zor zamanlara girileceğine, iş hayatında bir türlü istenen atılımın yapılamayacağına tabir olunur.

Kahve falında kaşların kalınlaştığını görmek ruhsal olarak içinde bulunulan sorunların düzeleceğine, sağlıklı, neşeli ve mutlu bir kişi olunacağına, teşekkür ve şükran duyacağı bir iyilikte bulunacağına yorulur.

Kahve falında kaşlarının kalın olduğunu görmek huzurun bozulacağına, attığı her adımda çok daha kötü durumlara düşeceğine ama daha sonra sevdiği insanlardan birisinin vereceği destek sayesinde problemlerini teker teker çözeceğine ve çok büyük atılımlar yapmak için özgüven kazanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kalın kaş görmek iş hayatında yükselmeye ve makam elde etmeye, dünya hayatında isteklerinizin gerçekleşeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kalın kaşlı olduğunu görmek fal sahibinin sürpriz olaylarla karşılaşacağına, kendisini bu duruma düşüren kişiler ile irtibatını tamamen keseceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir