AnaSayfa / Genel / Kahve falında kendini kaleci görmek

Kahve falında kendini kaleci görmek

Kahve falında kendini kaleci görmek güzel huylarını ve inancını bir kenara atacağına, emeklerinin karşılıksız kalmayacağına, alın terinin karşılığını alacağına ve varlık içinde bir hayat süreceğine, emek verilen ve ter dökülen çalışmaların istenilen şekilde sonuçlanacağına, kar ve mutluluk getirecek projeler ortaya konacağına, hayırlı ve büyük kazançlar elde edileceğine, çok büyük kazançlar getirecek işlere gireceğine, ailesine daha iyi yaşam koşulları sağlayabilmek adına işlerini büyütmek için mücadele vereceğine, aldığı iyi haberlerle daha da ferahlayacağına, zenginliğe kavuşulacağına ve gayrimenkul işine girileceğine, kazandığı moral sayesinde işlerinin çok iyi bir hal alacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kendini kaleci gördüyseniz:

  • Heyecanlı yaklaşımlarınız pek çok konunun yoluna girmesini sağlayabilir.

Kahve falında kaleci eldiveni görmek kısa bir süre sonra bir evlat sahibi olunacağına, anne baba hayır dualarının alınacağına, büyük bir çalışmanın başına geçileceğine, bir sebeple çok kötü bir duruma düşeceğine rivayet eder.

Kahve falında kale görmek üzüntülerin ve sıkıntıların sona ereceğine, umutlarının kırılacağına, zamanının boşa gideceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kalecilik yapmak maddi desteğinin yanı sıra manevi anlamda da bu kimselere elini uzatacağına, ancak bu kazancı beklemediği anda kaybedeceğine, uzun zaman olumlu haber beklediği bir yerden olumsuz ve kötü bir cevap alacağına yorulur.

Kahve falında kale ve deniz görmek kazancını çoğaltacağına, çok büyük ve hayırlı başarılar ve kazançlar elde edeceğine işaret eder.

Kahve falında kaleye gol atmak sorunlarının ve sıkıntılarının bu kişi yüzünden gün geçtikçe daha artacağına, büyük maddi zararlara uğrayacağına ve sevdiği kişileri kaybetme pahasına da olsa bazı sorunlar yüzünden çeşitli tartışmalara gireceğine, maddi ve manevi kayıp yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında kaleden düşmek hayattan daha zevk alacağına ve kendini çok daha iyi hissedeceğine, uzun bir zamandan beri ertelenen hayallerin gerçekleştirilmesi için çeşitli adımlar atılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kendini kaleci görmek ekonomik durumunun her geçen gün çok daha iyiye gideceğine, işlerinde bereketin ve verimin artacağına, sıkıntılarının yakın bir zaman içinde sona ereceğine işarettir.

Kahve falında kalebodur döşemek iş hayatında büyük kazançların elde edileceğine, bu kazançlar sayesinde çok büyük ve zor işlerin üstesinde kolayca gelineceğine, aile hayatında çok iyi ve hayırlı olaylar ile karşılaşılacağına, çok uzun zamandan beri hayali kurulan bazı şeylere ulaşılacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir