AnaSayfa / Genel / Kahve falında kendini hindistan görmek

Kahve falında kendini hindistan görmek

Kahve falında kendini hindistan görmek evlendiği hayırlı kısmet ile yakın zaman içinde aralarının açılacağına ve sabırlı bir şekilde yaptığı zor bir işte zarar edeceğine, mezuniyet sonrasında iş bulmakta sorun çekilmeyeceğine, yeni bir eve sahip olunacağına, çalışma hayatını kurtarmak amacıyla istenmeyen yollara girileceğine, kendi kendisi ile mutlu olarak yaşayacağına, ancak bu durumlardan en az zarar ve sorun ile kurtulmak için çok akıllıca ve çok dikkatli adımlar atması gerektiğine, bu şekilde davranıp sükûnetini korursa eğer herşeyin yoluna gireceğine, iyi huyunu ve güzel ahlakını terk edeceğine, iş hayatında attığı adımlardan çok büyük zararlar ile çıkacağına, ister istemez aile hayatında çeşitli tartışmalar yaşayacağına, üzücü olaylardan aile bireylerinin tamamının etkileneceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kendini hindistan gördüyseniz:

  • Maddi anlamda risk almak veya gereğinden fazla harcama yapmak sorun yaratabilir.

Kahve falında evin içinde hindi görmek kendisini üzen birçok kişi ile arasındaki ipleri koparacağına, çevrede kıskançlıkları nedeni ile kişi hakkında kötü sözler söyleyecek bazı kişiler olacağına rivayet eder.

Kahve falında bir sürü hindi görmek hiçbir şartta ve koşulda dinini ve ahlakını boşlamayacağına, yüzünün güleceğine, kaderinin güzel ve hayırlı olacağına delalet eder.

Kahve falında hindiden kaçmak sıkıntılarının sona ereceğine, yarınlarına dair endişelerinin biteceğine ve hayatın artık fal sahibinin yüzüne gülmeye başlayacağına, zorluklar karşısında yılmadan çalışıp tüm işlerin altından kalkılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında hindi kafası görmek daha önce hiç başa gelmeyen olaylarla karşılaşılacağına, kısmetsizlik yaşanmayacağına işarettir.

Kahve falında hindi yumurta görmek nankör bir kişi ile muhatap olunacağına, daha rahat şekilde tüketim yapacağına delalettir.

Kahve falında hindiler görmek ruhunu daraltan, moralini bozan durumlardan tez vakitte kurtulacağına, güvendiklerinin kendisini yarı yolda bırakmayacağına, layık olduklarının Allah tarafından da, kul tarafından da kendisine nasip edileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında hindi yemeği görmek bolluk ve berekete kavuşarak zenginleşeceğine, aşılamaz ve çözülemez sorunlarının olmayacağına tabir olunur.

Kahve falında hindi ölüsü görmek aksiliklerin ve engellerin giderileceğine, fal sahibinin mutluluğua kavuşacağına ve daha güzel ve hayırlı günler göreceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir