AnaSayfa / Genel / Kahve falında hindi yemeği görmek

Kahve falında hindi yemeği görmek

Kahve falında hindi yemeği görmek bunun birçok derdinin çözülmesine vesile olacağına aynı zamanda da kendisine başarı, mutluluk, huzur ve kazanç getireceğine, psikolojiyi etkileyecek bir olay yaşanacağına, karşına hayırlı kapıların açılacağına, geleceği için atacağı yeni ve hayırlı adımlara, iş hayatında çok güzel çalışmalar gerçekleştireceğine, haksızlıkların ortadan kalkacağına, huzur ve mutluluk yaratan olaylar yaşanacağına, büyük mal ve mülk sahibi olunacağına, alınacak müjdeli haberler sayesinde aile hayatında çok büyük gelişmeler yaşanacağına ve gayrimenkul işine girileceğine, hayatında iyi giden her şeyin bir anda bozulacağına tabir olunur.

Kahve falında hindi yemeği gördüyseniz:

  • Ailenizden birisinin uzaklaşması, bir yerlere gitmesi ya da sizinle ters düşüncelere girerek yollarınızı ayrması olasıdır.

Kahve falında hindi yemeği görmek kişinin yapılandırdığı tüm olumlu şeylerin üzerine gölge düşeceğine ve iş konusunda da gelirlerinin azaldığı, borçlarının arttığı bir dönem yaşayacağına, renk ve eğlence geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında pişmiş hindi yemek anne baba dualarının alınması sebebiyle işlerin açılacağına, kısmetlerinden olacağına rivayet eder.

Kahve falında pişmiş hindi eti yemek yapılan bazı ortaklıklar ile işleri büyütmek konusunda büyük fırsatlarla karşılaşılacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlar ile karşılaşacağına rivayet eder.

Kahve falında kızarmış hindi yemek fal sahibinin büyük bir cesaret örneği gösterip, tüm risklerini göze aldığı bir işe atılarak bu işten çok büyük gelir elde edeceğine, çeşitli kişilerden ve işi bilen insanlardan fikir alacağına ve bu sayede en doğru kararı vereceğine delalettir.

Kahve falında hindi eti yemek içinde bulunulan durumdan ötürü bir türlü gerektiği gibi bir işe girilemeyeceğine, fal sahibinin hayat koşturmacası içinde sürekli yorulacağına, eteklerini zil çaldıracak güzel bir olayın yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında hindiyle konuşmak hane içinde rahatının yerinde olacağına ve bundan sonra kalan hayatının huzur ve mutluluk içinde geçeceğine, büyük tartışmalar ve sorunlar yaşayıp aile bireyleri ile tartışma noktasına geleceğine işarettir.

Kahve falında renkli hindi görmek bunun da hayatının lüks, zenginlik, rahatlık ve konfor içinde sürmesine vesile olacağına, neredeyse bozulma noktasına gelmiş olan hayatını toparlayacağına yorulur.

Kahve falında hindi ve yavrularını görmek işlerinin çok büyük bir şekilde sıkıntıya gireceğine, hayırlı olarak girdiği işlerin zarar vereceğine, aile hayatı içinde çok büyük üzüntüler yaşayacağına, sorunların ve dertlerin tekrarlanmamak üzere sona ereceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir