AnaSayfa / Genel / Kahve falında hindi kafası görmek

Kahve falında hindi kafası görmek

Kahve falında hindi kafası görmek mallarının eksileceğine, yapılan hataların kısa bir süre içinde telafi edileceğine, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine ve çevresindeki insanların tüm dertlerine koşacağına, eline geçene para sayesinde hanesine bolluk ve bereketin hâkim olacağına, bolluğun sürekli olacağına, yeniden eski düzene geri dönmek zorunda kalacağına, o kilerin gittikçe rızıkla dolacağına, kişinin evlatlarının artacağına, malının ve parasının da büyüyeceğine, çok güzel gelişmeler ile karşılaşacağına delalettir.

Kahve falında hindi kafası gördüyseniz:

  • Beklenmedik şanssızlıklar yüzünden başarısız olabilirsiniz.

Kahve falında hindi kafası görmek çıkılan uzun bir yolculuğun ardından bazı projeler gerçekleştirileceğine, işinde yükseleceğine, düzenli bir gelir elde edeceğine bu sayede birikim yaparak, mal sahibi olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında hindistan görmek onlar rahat etsin diye konforunu feda edeceğine, onlar yesin diye ekmeksiz kalmayı göze alacağına, girdiği işlerin herkes tarafından takip edileceğine işaret eder.

Kahve falında kuluçkaya yatan hindi görmek bir insanın yaşayabileceği en güzel ve en kutsal duyguları yaşama şansına sahip olacağına, belki ölümler görüleceğine tabir olunur.

Kahve falında kendini hindistan görmek halkın huzurunun ve güvenliğinin de bozulacağına, sıkıntıya düşeceğine, mutsuz olacağına rivayet eder.

Kahve falında hindiyle konuşmak yakın bir zamanda kendi işini kurmak için harekete geçeceğine, zor zamanlar yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında hindi yem vermek tükettiği nefes ve para ile kalacağına bu nedenle de hayal kırıklığı yaşayıp, üzüleceğine, bir sebeple çok zarar göreceğine alamet eder.

Kahve falında hindi pişirdiğini görmek nezaket sahibi bir kişi olunması sayesinde büyüklerden ve akranlardan saygı görüleceğine, güçleneceğine ve dışarıdan düşmanlarına karşı adeta zırhla kuşanmış gibi olacağına inanılır.

Kahve falında ağaçtan hindistan cevizi toplamak sıkıntılarının ve sorunlarının kısa zamanda sona ereceğine, daha önce hiç tatmadığı mutluluklar tadacağına, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde sona ereceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir