AnaSayfa / Genel / Kahve falında hindiler görmek

Kahve falında hindiler görmek

Kahve falında hindiler görmek çok büyük kazanç elde edeceğine, sorunların ardından çok büyük bir başarıya kavuşulacağına, tüm parasını kaybedeceğine, mali gücünü yitireceğine, geçim sıkıntısına katlanmak zorunda kalacağına, yeni arkadaşlıklar kuracağına, yeni mekânlara gireceğine, bereketli işler yapılacağına, askıya alınmış olan çalışmaların ve projelerin nihayete erdirileceğine, esenleyeceğine, maddi gücünün yerine geleceğine, alınacak olan bir işte maddi olarak çok zor günler geçirileceğine, anne baba ile bir tartışma yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında hindiler gördüyseniz:

  • Sakinlik ön planda olmazsa sorun çıkabilir.

Kahve falında hindi civcivi görmek gidilen yolda karşılaşılan engellere rağmen birçok kişi ile çeşitli bağlar ve ortaklıklar kurularak başarı kazanılacağına, yaşanan bir yanlış anlaşılmadan ötürü gerilen sinirlerin gevşeyeceğine, önünün açılması sayesinde kısmetinin artacağına işarettir.

Kahve falında hindistanlı görmek hayal edilen yeni bir işe sahip olunacağına, kadrini ve kıymetini bilecek bir kimse ile karşılaşacağına ve ileride onunla hayatını birleştireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında çiğ hindi eti görmek hayatında yeni ufuklar açacağına, hiç bilmediği ve daha önce görmediği alanlara ve yerlere sürükleyeceğine, kişinin bir müddet doğru karar vermek adına içinde bulunduğu ortamdan uzaklaşacağına ve inzivaya çekileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında hindi boynu görmek işe alınacak personellerden istenen verimin alınamaması üzerine yeni arayışlara girileceğine, büyük adımlar atılacağına, iş hayatında uğranılan zararların sevilen kişilerin araya girmesi sayesinde telafi edileceğine inanılır.

Kahve falında hindi eti görmek işlerin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine ve ne kadar emek verilirse o kadar da fazlasının kazanılacağına, sosyal hayat içinde tanışılan bir kişinin oyununa gelineceğine tabir olunur.

Kahve falında hindi ve yumurtasını görmek sevdiği kişiler ile büyük atılımlar gerçekleştirerek kendi işini kuracağına ve daha büyük kazançlar elde edeceğine, hiçbir maddi sıkıntısı ve geçim sorunu yaşamayacağına, mutluluktan, paradan ve dünya malından da bolca nasipleneceğine alamet eder.

Kahve falında toz hindistan cevizi görmek işlerin iyiye gideceğine, herkes için etiketlerin fiyatının aşağı düşeceğine ve halkın geçim sıkıntısının azalacağına işaret eder.

Kahve falında hindistanı görmek rahatsızlıklar yüzünden çok zor zamanlar geçirileceğine, sevdiği birine hediye alacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir