AnaSayfa / Genel / Kahve falında hindi ölüsü görmek

Kahve falında hindi ölüsü görmek

Kahve falında hindi ölüsü görmek zor günlerden geçeceğine, zahmete ve çileye düşeceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına, işlerinin kendisini çekemeyen kişiler tarafından baltalanacağına, bir sebeple çok sıkıntı çekerek adının lekelenmesi gibi durumlara kadar ilerleyecek bir sorunlar yumağı ile karşı karşıya kalacağına, sadaka vermekten, insan sevindirmekten ve iyilik yapmaktan vazgeçmeyeceğine, kişinin her işte başarılı olacağı güce ve kudrete sahip olacağına, verilen sözlerin uğranacak bir kriz nedeniyle tutulamayacağına, çalışmadan da sabit bir gelire sahip olma şansın elde edeceğine, onlarla dayanışma içinde olacağına, yaptığı fedakârlık kadar onlardan da fedakârlık göreceğine işaret etmektedir.

Kahve falında hindi ölüsü gördüyseniz:

  • Davranışlarınızı hep başkaları ne düşünür diye yönlendirmeniz, hayatı size zehir ediyor.

Kahve falında ölü hindi görmek ruhsal olarak çok büyük bir çöküş yaşayacağına ancak daha sonra yaşanacak güzel gelişmeler sayesinde çok iyi bir duruma geçeceğine, bilgi ve becerileri ile yanında çalışan kimselere ışık tutacağına, onlara sanat öğreteceğine yorulmaktadır.

Kahve falında hindi ölüsü görmek mutluluğunun artacağına, huzurlu ve güzel bir hayata sahip olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında evin içinde hindi görmek verilen emeklerin karşılığını bulacağına, yaşadığı yokluğun biteceğine, mutluluğunun ve huzurunun çoğalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında canlı hindi görmek yaşamına renk, heyecan ve hareketlilik geleceğine, hayatının en güzel günlerini geçireceğine, gülmek suretiyle şifa bulacağına, zorluklarla geçen bir dönemin biteceğine işaret eder.

Kahve falında hindi ve yumurtasını görmek sürekli yeni sorunlar ve sıkıntılar ile karşılaşacağına, eşi ya da sevgilisi ile aşk hayatının kusursuz hale geleceğine yorulur.

Kahve falında hindi kovalaması görmek her yaptığının arkasında destek veren ailesine karşı da iyi bir evlat olarak karşılık vereceğine, atılacak adımın ardından yeni bir proje için çalışmaya başlanacağına, karşılaşılacak engellerden ötürü sıkıntı çekileceğine delalet eder.

Kahve falında tavuk ve hindi görmek çok başarılı ve hayırlı işlere imza atacağına, sorunlarını kısa zaman içinde ortadan kaldıracağına yorulur.

Kahve falında hindinin ısırdığını görmek üst bir mevkiye terfiye alınacağına, maddi ve manevi olarak çok zor günler geçireceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir