AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir sürü hindi görmek

Kahve falında bir sürü hindi görmek

Kahve falında bir sürü hindi görmek nefsine hakim olamayan kişilerin daha fazlasını isterken daha da kötü bir duruma düşüleceğine, beklentilerinin, amaçlarının ve hedeflerinin de gerçekleşmesi sayesinde ideallerini yerine getirme şansı elde edeceğine, maddi sorunlar yüzünden eşlerin birbirlerine düşeceklerine, uzun zamandan beri üzerinde fikir birliği edilmiş bir konuda kötü bir haber geleceğine, çıkan bazı dedikodular yüzünden kötüye giden evliliğin düze çıkması için uzun uğraşlar verileceğine, çoluk çocuğa karışacağına, neşeleneceğine, şifa edineceğine, uzun ömürlü bir kişi olunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bir sürü hindi gördüyseniz:

  • Kısa seyahatler planladıysanız bunu gerçekleştirmeniz için harekete geçiyorsunuz, çeşitli organizasyonlara katılabilir veya düzenleyebilirsiniz.

Kahve falında bir sürü hindi görmek adeta sinirden küplere bineceğine, tahmin edilenden daha çok kazanç elde edileceğine işaret eder.

Kahve falında hindi sürüsü görmek sorunların çözümü için gerekli kararların zaman kaybetmeden verileceğine, duygularının karşılıklı olacağına, eğer yalnız değilse aşk hayatının yoluna gireceğine tabir olunur.

Kahve falında evde hindi görmek güç, moral ve sermaye kaybedeceğine, zor durumda kalacağına, onlar sayesinde dinde olgunlaşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında hindiye yem vermek çok büyük ve hayırlı işlere girileceğine, borçların gittikçe artacağına delalet eder.

Kahve falında hindi dövmek yakın bir zaman içinde bir bebek sahibi olunacağına, hane içinde yaşanan tartışmaların sona ereceğine, malını ve canını riske edeceğine işaret eder.

Kahve falında hindi satın almak işlerin aksayacağına, yani kısa süreli de olsa kötü durumlarla karşılaşılacağına, ancak daha sonra verilecek kararlar sayesinde sıkıntıların ve sorunların geçeceğine, tükettiği nefes ve para ile kalacağına bu nedenle de hayal kırıklığı yaşayıp, üzüleceğine tabir olunur.

Kahve falında canlı hindi görmek sevdiği kişilerden alacağı destek sayesinde çok mutlu olacağına, evini ve ailesini unutacağına, çok geçimsiz ve kaygısız biri olacağına, insanlar arasındaki saygınlığını yitireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında vahşi hindi görmek güzel bir birlikteliğe başlanacağına, kardeşlerin birlikte bir işe gireceğine, can sıkıcı haberler işiteceğinize yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir