AnaSayfa / Genel / Kahve falında komşusunun hamile olduğunu duymak

Kahve falında komşusunun hamile olduğunu duymak

Kahve falında komşusunun hamile olduğunu duymak aile hayatında bir sıkıntı varsa düzeleceğine, kendine olan güvenin tazeleneceğine, işte başarılı adımlar atılacağına, çocuğunun kendisinin kadrini ve kıymetini bileceğine ve emeklerini boşa çıkarmayacağına, güzelleşeceğine, diğer kişilere yol gösterici olunacağına ve hayırlı bir işle ilgili destek verileceğine, işini en iyi şekilde yapacağına, gelirinin çoğalacağına, hayırlı bir olayla kendisini zengin edecek bir dönemin başlayacağına ve karşısına çıkacak bir kişi ile dünyaevine gireceğine, aile hayatında çok büyük tartışmalar yaşanacağına, kendisini birçok musibet ve sıkıntı ile uğraşmaktan ötürü çok yorgun hissedeceğine alamet eder.

Kahve falında komşusunun hamile olduğunu duymak gördüyseniz:

  • Kısacası beklenmedik şeyler yapmaya eğilimlisiniz.

Kahve falında komşusunun hamile olduğunu duymak yakaladığı bütün fırsatların boş çıkacağına, karşısında esas duruşa geçilecek kadar itibar kazanacağına ve zaferler elde edeceğine inanılır.

Kahve falında komşu kızını hamile görmek sağlıklı beslenileceğine ve ferahlığa çıkılacağına, çok sevineceği olaylar yaşayacağına işarettir.

Kahve falında hamile komşusunu görmek kısa süre içinde daha dirençli bir şekilde işlerine asılacağına ve kendisini daha rahat hissedeceğine, ağız tadının ve mutluluğun hâkim olacağına alamet eder.

Kahve falında komşunun kızını hamile görmek kişinin eksiklerini, hatasını görmesine yardımcı olan ebeveynleri sayesinde gelecekteki hayatında rahat edeceğine, işlerinin günden güne daha iyi bir hal alacağına yorulmaktadır.

Kahve falında komşumu hamile görmek iş sahibi olup yönetici koltuğunda oturacağına, yanında çalışan insanlara hem ekmek yedireceğine, bir sebeple iş hayatında zor günler geçireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında hamile komşunu görmek gittikçe çıkmaza düşeceğine, çok istediği bir mevkiye yakın bir zaman içinde terfi edeceğine ve aile hayatında yaşanan sorunların yakın bir zaman içinde son bulacağına rivayet eder.

Kahve falında komşunu hamile görmek bazı maddi problemlerin baş göstereceğine, çok büyük miktarda paralar kazanacağına, bu sayede bütün sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, aile hayatında çok güzel gelişmeler yaşayacağına, ailesi ile birlikte bir ömür boyu mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine alamet etmektedir.

Kahve falında komşu kadını hamile görmek sevdiği kişiler ile çıkacağı bir iş yolunda, çok büyük mutluluklar yaşayacağına, kendisini üzen ve sıkıntıya sokan durumların yakında düzeleceğine, onlarla arasının açılacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir