AnaSayfa / Genel / Kahve falında kendini genelevde görmek

Kahve falında kendini genelevde görmek

Kahve falında kendini genelevde görmek maddi ve manevi olarak çok büyük tatmin sağlayacak bir mevkiye terfi alınacağına, deyim yerindeyse sevdiği bir kişiye bir dokunup bin ah  işiteceğine, kindar olacağına, uzun süreden beri ödenen bir borcun gelecek bir toplu para ile ödeneceğine, kardeşlerin birlikte bir iş  kuracağına, insanlarla uyumunun artacağına, dil eğitimi almak için yurt dışına gideceğine, belalardan korunacağına, geçim sıkıntısına düşüleceğine ve üzüntü duyulacak bazı durumlar ve olaylarla karşılaşılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kendini genelevde gördüyseniz:

  • Yalnız size yakınlaşmak isteyen birisinin rahatsız edici davranışlarına katlanmak zorunda kalacaksınız.

Kahve falında genelevde bulunmak talihinin artacağına, hastalıklarını yeneceğine tabir olunur.

Kahve falında geneleve girdiğini görmek kaybedilmiş bir eşyanın bulunacağına, ağız tadının ve mutluluğun hâkim olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında genelevi görmek iş hayatının rakipler tarafından yapılan tüm engellemelere rağmen çok iyiye gideceğine, her geçen gün daha sağlam ve kazançlı işlere imza atılacağına, insanların saygısının kazanılacağına, aksiliklerin ortadan kaldırılacağına, düzenli bir işe girileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında geneleve gittiğini görmek borçların kapanacağına, her gün biraz daha sıkıntıya düşüleceğine alamet eder.

Kahve falında eşini genelevde görmek çok çalışmadan ve yıpranmadan geçimini sağlayacağına, keyfinin ve neşesinin de yerinde kalacağına tabir olunur.

Kahve falında genelevde görmek ferahlık ve aydınlık dolu günlere ulaşılacağına, elindekileri de alıp götüreceğine ve bu durumunda fal sahibi için büyük bir hayal kırıklığı olacağına alamet eder.

Kahve falında genelevde çalışmak yapılan iyiliklerin karşılığı olarak ihanet görüşeceğine, insanların duyduğu tüm saygının ve hayranlığın yok olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında geneleve girmek sorunlarını kısa bir zaman içinde hislerini kullanarak ortadan kaldıracağına, borçlarının kapanacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir