AnaSayfa / Genel / Kahve falında geneleve girdiğini görmek

Kahve falında geneleve girdiğini görmek

Kahve falında geneleve girdiğini görmek kazancını katbekat arttıracağına, ortak olarak girdiği işten ortağının yapacağı bir hata yüzünden kısa bir süre içinde ayrılacağına, ancak bu hatadan kurtulup doğru bir hamle yaparak çok daha rahat edeceği bir proje gerçekleştireceğine, bu sorunun adından kendisini üzmeye çalışan ve sürekli sorun çıkaran bazı kişiler ile arasındaki bağları tamamen koparacağına, kafasının karışacağına ve bir türlü sağlıklı bir karar veremeyeceğine, vefa göstereceğine, büyük bir proje gerçekleştirileceğine, sevilerek yapılan bir hobinin iş haline getirileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına, çirkin bir iş yapmaya, kariyer planındaki basamakların hızlı bir şekilde çıkılacağına alamet eder.

Kahve falında geneleve girdiğini gördüyseniz:

  • Bazı konularda bazı kişilere güvenmeniz durumunda hayal kırıklığı yaşayabilirsiniz ya da işler istediğiniz şekilde halledilmeyebilir.

Kahve falında geneleve girdiğini görmek aradan geçen zaman dilimi içinde kişinin eski halinden eser kalmayacağına, bir anında çok güleryüzlü ve çok sevimli bir kişi iken bir diğer anında çok somurtkan biri olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında geneleve görmek zaman içinde kendisini daha iyi yerlerde bulacağına, kısmetinin açılacağına, kurulu düzeninin olacağına, özel hayatının da yolunda gideceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kendini genelevde görmek yeni işler peşinde koşulacağına, rahatsızlık veren durumları ortadan kaldırılacağına işarettir.

Kahve falında geneleve girip çıkmak gözünün yükseklerde değil sadece mutlulukta ve huzurda olacağına, yeni işlerin geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında eşini genelevde görmek kendisini kötü hissettiren olumsuz duygu ve düşüncelerinden arınacağına, çok üzüleceğine ve daha sonra gelecek güzel haberler ile çok büyük bir sevinç yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında genelevde çalıştığını görmek kazandığı moral sayesinde işlerinin çok iyi bir hal alacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına delalet eder.

Kahve falında genelevden kaçmak tekin olmayan kimselerle hareket edeceğine, aklındaki şeytanı yenmeyi başaramayarak ona uyacağına, hain bir kişi tarafından oyuna getirileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında sevgiliyi genelevde görmek çok büyük bir aşkı, sevgiyi kaybederek ömür boyu pişman olacağına, gergin ve üzüntülü günler geçireceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir