AnaSayfa / Genel / Kahve falında genelevde çalışmak

Kahve falında genelevde çalışmak

Kahve falında genelevde çalışmak hayatında gördüğü olumsuzlukların üstüne giderek onları değiştirmek için çaba harcayacağına, iş yerinde veriminin düşmesi sonucunda işini kaybetme tehlikesi ile karşılaşacağına, onunla yaşamını birleştireceğine, sorunların çözümü için askıda bekleyen konuların konuşulup nihayete erdirileceğine, çok daha iyi başarılar kazanacağına, iş hayatında yaşanan bazı kayıplar yüzünden sahip olunan mevkinin kaybedileceğine, yalan söyleyeceğine, bundan sonra canın her çektiğine ulaşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında genelevde çalışmak gördüyseniz:

  • Arkanızdan bazı kişiler düşmanca tutumlara girebilirler.

Kahve falında genelevde çalışmak bağışıklığın zayıflamasından ötürü sağlık sorunları yaşanacağına, rakipler tarafından kötü durumlara düşürülmeye çalışılacağına, hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar getireceğine, bazı ortaklıklar gerçekleştireceğine alamet eder.

Kahve falında geneleve görmek hem ruhsal hem parasal olarak çok iyi olunacağına, hedeflerine doğru emin adımlarla yol alacağına işaret etmektedir.

Kahve falında geneleve gittiğini görmek yaşadığı yerin güzelleşeceğine, elinin bollaşacağına, darlık ve yokluk çekmeyeceğine alamet eder.

Kahve falında eşini genelevde görmek düşkün kimselerin elinden tutarak Allah katında sevabı bol bir mümin olarak kabul göreceğine, ardından işlerini düzeltmeye ve uğradığı zararı telafi etmeye çalışacağına yorulmaktadır.

Kahve falında genelevden kaçmak hayırlı bir birlikteliğin adımlarının atılacağına, istenen bir konuda uzmanlaşılacağına, kırılan bir kalbin tamir edileceğine, tüm sorunlarına rağmen çalışmayı sonlandıracağına delalettir.

Kahve falında kendini genelevde görmek işlerinin çok zor bir durumda kalacağına, hanesinden bereketin ve kalbinden mutluluğun göçeceğine, eğer yolcu ise kısa zamanda memleketine kavuşacağına, sağ salim yolculuğunu bitireceğine işarettir.

Kahve falında geneleve girip çıkmak rakiplerinin çok daha ilerisinde bir konuma geleceğine, hayatının iyileşeceğine ve güzelleşeceğine delalet eder.

Kahve falında karısını genelevde görmek bağının ve bahçesinin de artacağına, cesaretinin yerine geleceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir