AnaSayfa / Genel / Kahve falında geneleve girmek

Kahve falında geneleve girmek

Kahve falında geneleve girmek yabancı bir ülkeye çıkılan seyahatten dönüleceğine, yakın zamanda büyük başarılar kazanacağına, mal mülk sahibi olacağına, sevdiği kişiler ile mutlu olacağı bir döneme gireceğine, kazanılan başarılar sayesinde iş dünyasında büyük bir prestije sahip olunacağına, yakın bir zaman içinde tanışılacak bir kişi ile dünyaevine girileceğine, Allah’ın yasaklarını çiğnemeyeceğine, bir takım sorunlar çıkacağına, elinde avucunda kalan malvarlığını kullanarak çıkış yolları arayacağına, elindeki imkanları en iyi şekilde değerlendirmesi sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, maddi açıdan pek getirisi olmayacağına alamet eder.

Kahve falında geneleve girmek gördüyseniz:

  • Yardım amaçlı veya ticari bazı girişimleriniz istenildiği şekilde ilerlemiyor olabilir ya da ilerlemeyeceğinin işaretlerini göstermeye başlayabilir.

Kahve falında geneleve girmek çok hayırlı çalışmalara imza atarak büyük kazançlar elde edeceğine, hayatı içinde kendisine zarar veren herşeyden en yakın zamanda kurtulacağına, çok büyük kazançlar elde ederek çok yüksek mevkilerde kendisine yer edineceğine, sosyal hayatında insanlar tarafından aranan biri olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında genelevde çalıştığını görmek hayırlı bir iş kapısının açılacağına, kaçan fırsatların tekrar ele geçirileceğine, ruhen ve bedenen iyileşeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında eşini genelevde görmek yaşanan maddi problemlerin artacağına ve üzücü durumlara düşüleceğine, yapılan hatanın düzeltilmesi için çok uğraşılmasına rağmen bir türlü düzelmeyeceğine ve çok büyük maddi zararlara uğranacağına işaret etmektedir.

Kahve falında karısını genelevde görmek sağlıklı iken hastalıklar geleceğine ve hastayken hastalığın ilerleyeceğine ve çok büyük sorunların yaşanacağına, sorunların hallolacağına delalet eder.

Kahve falında genelevi görmek hastalıklarını yeneceğine, emeklerinin boşa gideceğine, huzurunun, mutluluğunun, azalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında geneleve görmek yaşanan zorlukların üstesinden gelineceğine, kötü durumların ortadan kalkacağına, kariyer edineceğine, kendi işini açacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında arkadaşını genelevde görmek elinden kaçırdığı fırsatları tekrar ele geçireceğine, mutlu ve sağlıklı bir hayat süreceğine inanılır.

Kahve falında kendini genelevde görmek hayırlı başlayan bir işin çok büyük sıkıntı verecek ve sorun yaratacak bir duruma geleceğine, büyük bir başarısızlık yaşanacağına, üzüntüden gülmeyi unutmuş olan gözlerinin ve yüzünün yeniden güleceğine, kısmetinin, şansının ve bahtının bundan sonrası için açık olacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir