AnaSayfa / Genel / Kahve falında genelevde bulunmak

Kahve falında genelevde bulunmak

Kahve falında genelevde bulunmak kişinin bu gidişatı durdurmak için bir şeyler yapması gerektiğine ve eğer müdahale etmezse daha kötü durumlar ile karşılaşacağına, para kazanmasına da vesile olacağına, çok büyük olmasa bile zarara uğrayacağına, mutlu ve sağlıklı bir hayat süreceğine, dirliğin ve bütünlüğün kalmayacağına, tatsız sözlerin de unutulacağına, çok rahat ve huzurlu bir hayata kavuşacağına, eşiyle arasında istediği gibi yakınlaşmaların olmayacağına yorulur.

Kahve falında genelevde bulunmak gördüyseniz:

  • İletişim ağınızı genişletmeniz durumunda teklifler söz konusu olabilir.

Kahve falında genelevde bulunmak bir sebeple çalışma üstünde bazı fikir ayrılıkları yaşanacağına, çevresindekilerle hoş sohbet ve uyum içinde olacağına delalet eder.

Kahve falında genelevde olduğunu görmek güzelliklerle ve hayırla mükafatlandırılacağına, halinin vaktinin iyi olacağına ve besmele çekerek atacağı yeni adımlarla muradına ereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında eşini genelevde görmek siparişlerinin çoğalacağına, ufkunun açılacağına alamet eder.

Kahve falında genelevden kaçmak zamanla kişinin hayalini bile zorlayacak kadar güzel günler geleceğine, Allah’ın izni ile her zaman başarılı ve bol rızklı olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında geneleve girmek bir sebeple kısa bir zaman içinde çok üzüleceğine, elindeki bütün imkânları kullanmasına rağmen yaşadığı kötü olaylar yüzünden işlerinin bir türlü düzelmeyeceğine ve gün geçtikçe daha çok üzüleceği olaylar yaşayacağına, başarıları ile konuşulacağına yorulur.

Kahve falında sevgiliyi genelevde görmek hem itibar edineceğine, arzu edilen bütün hedeflerin gerçekleştirileceğine, ortaya çok başarılı ve kazançlı çalışmalar konulacağına alamet eder.

Kahve falında geneleve düşmek rahatsızlık veren olaylarla karşılaşılacağına, özellikle evlilik için gün sayılacağına inanılır.

Kahve falında genelevde çalıştığını görmek neşesini ve ağız tadını kaçıracağına, kendini kötü hissetmesine neden olan kuruntularından ve şüphelerinden kurtulamayacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir