AnaSayfa / Genel / Kahve falında genelevi görmek

Kahve falında genelevi görmek

Kahve falında genelevi görmek dost ya da akrabalarından alacağı büyük destek sayesinde kurtulacağına ve bir işten dolayı kötü insanlar ile muhatap olmak zorunda kalacağına, bir sebeple ailesi tarafından korunmasına rağmen sıkıntı çekeceğine, geçim sıkıntısı yaşayacağına, rızkının eksileceğine, ev yaşantısındaki iyi geçime adeta nazar değeceğine, sevilen bir kişinin yolundan gidileceğine, sevinç gözyaşları döküleceğine ve sağlık sorunları yaşayan bir akrabaya maddi ve manevi olarak yardımcı olunacağına, ancak gereken aşamalar aşılmadığı için yer yer sıkıntı çekileceğine, zor zamanlar geçirileceğine ve yakın zaman içinde çeşitli zorluklar yaşanacağına, kurulan hayallerin bir bir yıkılacağına inanılır.

Kahve falında genelevi gördüyseniz:

  • Sosyal aktiviteler artıyor.

Kahve falında karısını genelevde görmek güzel ve ahlaklı davranışlarını kenara atacağına, sorunların teker teker çözüleceğine inanılır.

Kahve falında genelevi kadını görmek iyi evlilikler yaparak, evlatlarının hayrını göreceğine, emeklerinin bir anda değersizleşeceğine tabir olunur.

Kahve falında eşini genelevde görmek yaşanan kıskançlığın açtığı sorunların düzeltileceğine, uzun süre kötü bir hastalıkla uğraşılacağına işaret eder.

Kahve falında genelevde görmek emeklerinin boşa gitmeyeceğine, hayal edilen her şeye kısa süre içinde kavuşulacağına, yaşanabilecek bazı sorunların çok hızlı bir şekilde çözüleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında genelevden kaçmak edilen duaların kabul edileceğine, yakın bir zaman içinde çok büyük başarılar kazanacağına, üzerine titrediği bir kişi ile hayırlı bir birliktelik yaşayacağına, daha sonra bu kişi ile dünyaevine gireceğine tabir olunur.

Kahve falında genelevine gitmek çok büyük sıkıntılar çekeceğine, yakaladığı bütün fırsatların boş çıkacağına, karşısına çıkacak başarılı ve ünlü kişileri çeşitli şekillerde kendisine örnek alarak işlerini daha değişik ve dikkat çekecek şekillerde ortaya koyacağına, bu sayede daha büyük ve helal kazançlar elde edeceğine inanılır.

Kahve falında genelevde çalıştığını görmek iyi ve hayırlı insanlarla karşılaşacağına, deyim yerindeyse elinin kolunun bağlı olduğu konularda onu rahata kavuşturacak yollara ulaşacağına, ferahlayacağına, iyileşeceğine, büyük kazançlar elde edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kendini genelevde görmek kişinin hayatında işlerin her zaman düzgün bir şekilde yürüyeceğine, hiç olmadık bir sebepten ötürü parasal ve ruhsal zarara düşeceğine, beklenen kötü bir sürprize rağmen yola çıkılacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir