AnaSayfa / Genel / Kahve falında geneleve gittiğini görmek

Kahve falında geneleve gittiğini görmek

Kahve falında geneleve gittiğini görmek falı kapatan kişinin geçim sıkıntısının ortadan kalkacağına, işiyle ilgili hedeflerinin de zamanı geldikçe, inancı, çalışkanlığı, azmi ve kendine olan özgüveni sayesinde gerçekleşeceğine, anı yaşamak yerine gelecekle ilgili sağlam planlar yapacağına, büyük bir maddi kazanca kavuşulacağına, bereket ve zenginlik olacağına, çok büyük mutluluklar yaşanacağına, uzun zamandan beri devam edem sorunların sona ereceğine, çok kötü durumlara düşüleceğine, atılan her adımda daha kötü bir durumla yüzleşileceğine, kurulan bir ortaklık içinde yaşanan sorunlardan ötürü büyük bir kavganın ya da tartışmanın yaşanacağına, uğradığı zararı telafi etmek için aldığı borçları ödeyememesi üzerine borçların katlanacağına, neşesini ve ağız tadını kaybedeceğine alamet eder.

Kahve falında geneleve gittiğini gördüyseniz:

  • Son dakika gelişmelerine göre pozisyon almakta veya son dakika kararlarınızla belli konuların dışında kalmayı başarmakta zorlanabilirsiniz.

Kahve falında geneleve girdiğini görmek ilerleyen zamanlarda büyük bir zenginliğe kavuşacağına, sevdiğinizle hoşça vakit geçirmeye inanılır.

Kahve falında kendini genelevde görmek büyük zorluklar yaşayacağına, dönüşte iş hayatı ile ilgili olarak çok büyük projeler ve çalışmalar gerçekleştirileceğine, çok büyük atılımlar yapacağına yorulur.

Kahve falında genelevden kaçmak hayatını her geçen gün zorlaştıracağına, dünyanın sonsuz nimetlerinden ve her türlü keyfinden bolca faydalanacağına tabir olunur.

Kahve falında geneleve gittiğini görmek aksilikler yüzünden kısa sürede büyük kazanç getirecek bir işin elden kaçacağına, kısmetin kapanacağına, parasal ve ruhsal olarak büyük kayıplar yaşanacağına, planların boşa gideceğine, karşısına kötü insanlar çıkacağına, uğursuzlukların ve şanssızlıklarının bir türlü fal sahibinin peşini bırakmayacağına, kişinin geçimini sağladığı işlere giden yolların kapanacağına, bu nedenle geçim sıkıntısına ve yokluğa düşeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında geneleve gitmek eşle üzerinde uzun uzun konuşulan bir konudan ötürü ters düşüleceğine, işinden ve parasından olacağına işaret eder.

Kahve falında karısını genelevde görmek huzurunu ve ağız tadını yitireceğine, az da olsa feraha çıkılacağına inanılır.

Kahve falında genelevi gitmek düşündüğü bir projeyi gerçekleştirmek konusunda büyük bir azim gösterdiği halde yardım eden kişiler tarafından yarı yolda bırakılacağına, borçlanılacağına, sıkıntı ve zahmet çekileceğine delalet eder.

Kahve falında geneleve düşmek sevdiği kişiler tarafından uğratılacağı zararlar yüzünden çok büyük üzüntü duyacağına, maddi olarak çok sıkıntılı bir döneme gireceğine, sevdiklerine kavuşacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir