AnaSayfa / Genel / Kahve falında eşini genelevde görmek

Kahve falında eşini genelevde görmek

Kahve falında eşini genelevde görmek daha ferah ve daha rahat bir hayata kavuşup kendisini daha iyi hissedeceğine, kişinin hayatında eksik olanları tespit ederek tamamlayacağına, ancak durumundan kurtulmazsa kendisini çok bereketli ve güzel zamanlardan mahrum bırakacağına, tatsız haberlerin alınacağına, sorunlarından kurtulacağına, maddi ve manevi olarak kendisini çok geliştireceğine, bir sebeple maddi açıdan zor bir duruma düşüleceğine, hayata karşı cesaretini kıracağına, yapılan yanlış ortaklıklar neticesinde ticari kayba uğranacağına işaret eder.

Kahve falında eşini genelevde gördüyseniz:

  • Başkalarının hareketlerini tehditkar bulsanız bile, ani tepkilerden sakınmalısınız.

Kahve falında eşini genelevde görmek maddi zararın da her geçen gün kapanmayacak boyutlara ulaşacağına, evlatlarını bu şekilde yetiştireceğine rivayet eder.

Kahve falında arkadaşını genelevde görmek hayatı boyunca hiçbir şeyin yoksunluğunu çekmeyeceği gibi her şeyden en az ikişer tanesine sahip olacağına, bilerek suç işlemeye ve günahkâr olmaya delalettir.

Kahve falında genelevi gitmek ayrılmış olanların kavuşacağına, rahat bir nefes alınacağına ve kazanılan mal varlığının sefasının sürüleceğine işaret eder.

Kahve falında geneleve düştüğünü görmek hayatı boyunca hep başarılı olacağına, başarıya giden yolların açılacağına, kısmetin artacağına ve şansın döneceğine alamet eder.

Kahve falında geneleve düşmek kötü bir kişi ile karşı karşıya gelineceğine, kazancının hiçbir şekilde daha azalmayacağına yorulur.

Kahve falında kendini genelevde görmek sevdiği kişilere karşı duygularını çok daha açık şekilde dile getireceğine, çalışmaların yakın bir zaman içinde çok hayırlı sonuçlar vereceğine ve kazanılacak başarılar sayesinde herkes tarafından parmakla gösterilecek bir kişi olunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında geneleve gitmek kendisini Allah’a yakın hissedeceğine, hayat daha olumlu bakılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında genelevde olduğunu görmek düştüğü kötü durumlardan yardım ettiği insanlardan alacağı hayır duaları sayesinde kurtulacağına, hatırı sayılır ve sözü geçen kişi haline geleceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir