AnaSayfa / Genel / Kahve falında devlet cumhurbaşkanı görmek

Kahve falında devlet cumhurbaşkanı görmek

Kahve falında devlet cumhurbaşkanı görmek sevilen ve değer verilen kişilerden büyük bir ihanet görüleceğine, hayırlı ve iyi kalpli kişilerle tanışacağına, uzun zamandan beri kötü olan ruh halinin düzeleceğine, geniş geniş yaşama imkanı elde edeceğine, karşısına dikenli ve çakıllı yolların çıkacağına, alınan onca önleme ve verilen onca çabaya rağmen çok zor durumlara düşüleceğine, aile hayatında kırgınlık yaşanacağına, geçim derdinin biteceğine, borçlarının kapanacağına, tüm sıkıntılarının ve sorunlarının bu sayede nihayete ereceğine ve Allah’ın izni ile gönlünün düştüğü ikiliği de atlatacağına işarettir.

Kahve falında devlet cumhurbaşkanı gördüyseniz:

  • Ortaya çıkartmak istediğiniz işlerde kendinizi vazgeçilmez birisi gibi göstermeniz istediğiniz imajı oluşturmanızı sağlayabilir.

Kahve falında devlet cumhurbaşkanı görmek kötü bir duruma düşüleceğine, birçok hayalkırıklığı yaşayacağına, yakın bir zamanda etrafındaki insanlar ile arasının açılacağına ve gereksiz yere üzüleceğine tabir olunur.

Kahve falında cumhurbaşkanıyla gezmek bekarsa evleneceğine, uzun zamandan beri yaşanan sıkıntılı durumların sona ereceğine ve mutlu olunacağına rivayet eder.

Kahve falında cumhurbaşkanını ölmüş görmek yapılan planların, programların ve projelerin tutmayacağına, başarıya ve hayallere giden yolların kapanacağına, verimin, bolluğun ve bereketin düşeceğine, maddi orunların kısa süre içinde aşılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında cumhurbaşkanı ve eşini görmek istediği her şeyi fazlasıyla elde edeceğine, kısa süre içinde yalnız kalınacağına işaret etmektedir.

Kahve falında cumhurbaşkanı karısı görmek yapılan hataların telafi edileceğine, işlerinin açılacağına, onların ahını alacak sözler edeceğine ya da hareketler de bulunacağına delalet eder.

Kahve falında cumhurbaşkanıyla oturmak işle ilgili olarak yeni bir sayfa açılacağına ve bol kazançlı bir çalışmaya girileceğine, eğlenceli günler yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında cumhurbaşkanı görmek işlerin her zamankinden daha iyi bir hal alacağına, fırsatların daha büyük getirileri olacağına alamet eder.

Kahve falında cumhurbaşkanı ve başbakan görmek içinde bulunduğu sorunları çözeceğine, yaptığı bütün işlerle adından sıkça söz ettireceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir