AnaSayfa / Genel / Kahve falında cumhurbaşkanının karısını görmek

Kahve falında cumhurbaşkanının karısını görmek

Kahve falında cumhurbaşkanının karısını görmek sıkıntılarının Allah’ın izni ile en kısa zamanda biteceğine, dertlerini, sıkıntılarını ve sorunlarını geride bırakacağına, geçmişi unutup geleceğine, çok sıkıntılı ve zor bir işe gireceğine, elinde bulunan birkaç kuruşu bu sebeple harcayacağına, maddi sıkıntıların geride bırakılacağına, kariyer basamaklarının hızlı bir şekilde çıkılacağına ve çok uzun sürmeyecek bir işten yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, işlerde istediği verimi ve bereketi yakalayamayacağına, çok kısmetsiz ve şanssız bir dönem geçireceğine, yeni çalışmalar ve alınmış olan borçların ödenmesi için çok büyük bir azimle çalışılacağına ve iş dünyasında çok iyi bir konuma getirileceğine, el attığı birçok işte zarar edeceğine rivayet eder.

Kahve falında cumhurbaşkanının karısını gördüyseniz:

  • Siz bir kadınsanız istemeden gireceğiniz bir durumdan memnun kalabilirsiniz.

Kahve falında cumhurbaşkanı karısı görmek iş tekliflerinin bıçakla kesilir gibi kesileceğine, her zaman bu desteği ve birlik koruyacağına yorulur.

Kahve falında cumhurbaşkanının karısını görmek yoksulluğa, işinin her geçen gün büyüyeceğine, sermayesinin çoğalacağına delalet etmektedir.

Kahve falında cumhurbaşkanı ve karısını görmek yokluktan, parasızlıktan ve işsizlikten kurtulacağına, insanlar tarafından ayıplanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında cumhurbaşkanını görmek daha büyük işler almak için referans olarak kullanılacağına, bir sebeple maddi ve manevi olarak büyük bir sorun yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında cumhurbaşkanıyla tokalaşmak eline geçen paranın ve malın kendisine çok hayır ve başarı getireceğine, geleceğe daha umut dolu bakacağına tabir olunur.

Kahve falında başbakan cumhurbaşkanı görmek dünya nimetlerinin hiç birinden mahrum kalmayacağına, o kişi ile tutkulu ve büyülü bir aşk yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında cumhurbaşkanı ve başbakan görmek bir sebeple bütün çalışmalarının boşa gideceğine, büyük çabalarla geldiği mevkiden gönderileceğine, sevdiği kişiler ile birlikte girdiği ve büyük kazanç elde etmeyi umduğu işten çok büyük zarara uğrayarak çıkacağına, bir sebeple moral olarak çok kötü olacağı bir döneme gireceğine delalet eder.

Kahve falında emekli cumhurbaşkanı görmek çok sevilen bir kişinin yaptığı bir hatanın hoşgörü ile karşılanacağına, hakkaniyetine göre değer kazanacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir