AnaSayfa / Genel / Kahve falında cumhurbaşkanını görmek

Kahve falında cumhurbaşkanını görmek

Kahve falında cumhurbaşkanını görmek yakın akrabalardan biri ile bir iş kurulacağına, bu sayede kazançlı adımlar atılacağına, kısa zaman içinde şirketin daha da büyüyeceğine, ekmeğini alın teri ile kazanacağına, gergin anların nişan atma veya söz bozma durumlarına neden olacağına, fal sahibinin işinin gücünün rast gideceğine, ekonomik açıdan büyük bir başarı elde edileceğine, bu başarının rüzgârıyla yeni bir işe soyunulacağına, yaşanan problemlerin en kısa zaman içinde ortadan kalkacağına, atılan adımların zorluk yaratacağına, maddi durumun daha kötü bir hal alacağına işaret etmektedir.

Kahve falında cumhurbaşkanını gördüyseniz:

  • Kendinizden hoşnutsuzluk hissedebilirsiniz.

Kahve falında cumhurbaşkanını evinde görmek yüzünün gülmesine vesile olacak durumlar meydana geleceğine, eğitim hayatında çok üst kademelere çıkacağına alamet etmektedir.

Kahve falında cumhurbaşkanını ziyaret etmek kazancının hayal edemeyeceği kadar artacağına, yalancı bir kişi ile istemeden kurulan bir ortaklığın zarar görmeden bozulacağına tabir olunur.

Kahve falında cumhurbaşkanını öldüğünü görmek rızkının, malının ve gelirinin çoğalacağına, hata yapmadan düzgün ve bereketli, zengin bir hayat süreceğine tabir olunur.

Kahve falında cumhurbaşkanını evinde ağırlamak üzüntüsünü ve mutsuzluklarını unutacağına, uzun zamandan beri bozuk olan sağlığının yerine geleceğine delalet eder.

Kahve falında cumhurbaşkanı evinde görmek gidilecek yönün belirleneceğine, sevinçli ve hayırlı haberler getirecek bir kişinin haneye geleceğine ve gelişiyle haneye neşe dolacağına işaret etmektedir.

Kahve falında cumhurbaşkanı başbakanı görmek sıkıntılarından ve sorunlarından alacağı destek sayesinde kurtulacağına, maddi kayıpların olacağına, bu süreçte yaşanacak olan zararın uzun zaman telafi edilemeyeceğine inanılır.

Kahve falında cumhurbaşkanından para almak sosyal çevrenin değiştirileceğine, eline geçen fırsatların hepsinin çok büyük hayır getireceğine ve yakın zaman içinde başarılı adımlar atılacağına işarettir.

Kahve falında cumhurbaşkanının elini öpmek insanlar tarafından onaylanmayan ve gençlere kötü örnek oluşturacak işlere gireceğine, zor zamanlar geçirileceğine, maddi ve manevi olarak rahat geçirilen bir dönemin biteceğine ve birçok konuda çok sancılı bir dönemin başlayacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir