AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin cumhurbaşkanı olduğunu görmek

Kahve falında birinin cumhurbaşkanı olduğunu görmek

Kahve falında birinin cumhurbaşkanı olduğunu görmek yeni bir ilişkiye başlayacağına, çok büyük zarar ettiği için insanların kendisine borç vermeyeceklerine ve uzun zamandan beri yaptığı işi, içinde olduğu borçlar yüzünden kaybetme sınırına geleceğine, ana baba duası alınacağına, dertlerin kısa zamanda biteceğine, yakın bir zamanda okul hayatının tekrar başlayacağına, emin olduğu, güvendiği insanların gerçek yüzlerini göreceğine, bir sebeple çok sıkıntılı zamanlar yaşayacağına, sorunlarını çözdükten sonra bu sorunların ardından sadece uğranılan zararların kalacağına ve etrafındaki insanlara karşı sinir savaşı vereceğine, atılacak adımlar sayesinde hem yüklü miktarda para kazanacağına hem de çok daha üst kademelere geleceğine, çevresindekileri kıracak hatta kaybedecek kadar büyük laflar edeceğine inanılır.

Kahve falında birinin cumhurbaşkanı olduğunu gördüyseniz:

  • Erkekseniz patronunuzla ya da üzerinizde yetki sahibi olan birisi ile anlaşmazlıklarınız olabilir.

Kahve falında cumhurbaşkanıyla tokalaşmak işlerinin her geçen gün yoluna gireceğine ve yollarına hayırlı kısmetlerin çıkacağına, büyük kazançlar sağlayacağına yorulur.

Kahve falında cumhurbaşkanı başbakanı görmek yaşanan sorunların kısa bir zaman sonra sona ereceğine, girilen bütün işlerde büyük başarılar kazanılacağına, güzel huylarını terk edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında cumhurbaşkanını evinde görmek sevgi göreceğine, kazancın ve ekmeğin eksileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ölü cumhurbaşkanı görmek teorik düşüncelerini uygulama fırsatı elde edeceğine bu sayede hedeflerini gerçekleştirmenin yolunu bulmuş olacağına, bazı kişilerle yakın ilişkiler kurulacağına delalettir.

Kahve falında cumhurbaşkanı seçilmek var olan hastalıklarının şifa bulacağına, sorunlu ve sıkıntılı dönemlerden geçeceğine, ruhsal olarak büyük bir motivasyona ulaşılacağına inanılır.

Kahve falında cumhurbaşkanının elini öpmek alınmış olan borçların ödeneceğine ve anne baba hayır duaları alınacağına, hem ruhunun hem de bedeninin şifaya kavuşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında eski cumhurbaşkanını görmek daha yeni ve işlerinde çok iyi yerlere gelmiş insanlar ile tanışacağına, sorunlarını ortadan kaldıracağına, sevdiği kişiler ile büyük atılımlar gerçekleştirerek kendi işini kuracağına ve daha büyük kazançlar elde edeceğine, herhangi bir kaza ile ya da başka bir sorunla karşılaşmayacağına alamet eder.

Kahve falında cumhurbaşkanı eşi görmek sıkıntıların ve sorunların sevilen kişilerden gelecek destekler sayesinde çözüm bulacağına, ruhen çok büyük bir gelişme yaşayacağına, aile bireylerinden birinin sorununu çözeceğine, güzel, olumlu ve hayırlı gelişmeler yaşayacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir