AnaSayfa / Genel / Kahve falında kendini çok zayıflamış görmek

Kahve falında kendini çok zayıflamış görmek

Kahve falında kendini çok zayıflamış görmek bolluğun ve bereketin daha önce hiç olmadığı kadar artacağına, başladığı bir işte sıkıntı çekeceğine, isteklerin yerine geleceğine, birçok insanın evine ekmek girmesinin sağlanacağına, maddi olarak çok iyi bir konuma gelineceğine, arkadaşları ile ve tek başına katılacağı bu aktiviteler sayesinde çok mutlu olacağına, iş hayatındaki yorgunluğunu bu sayede atacağına ve kendisini daha rahat hissedeceğine, sorunun giderilmesi için çok büyük tavizler verileceğine, sevgi ve saygı çerçevesinde çok büyük bir ilişki yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında kendini çok zayıflamış gördüyseniz:

  • Maddi yatırımlar yapma veya belli girişimlerde bulunma isteğinizin önüne geçemeyebilirsiniz.

Kahve falında karnede zayıf not görmek yaptığı işlerin hep dönüp dolaşıp aynı yere geleceğine, kendisini toparladıktan sonra büyük başarılar kazanacağı bir işe imza atacağına, çok sevdiği kişilerden biri ile gireceği bir projeyi çok iyi yerlere getireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında zayıf not almak tüm maddi ve manevi sorunların ereceğine, mali konularda yeterince dikkatli davranmadığı için sürekli bir dar boğaz yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında zayıf fare görmek elinin bollaşacağına, mallarının ve kazancının çoğalacağına, böylece hayatının da düzene gireceğine, işe zorla gidip geleceğine, hiçbir şey yapmak istemez olacağına delalet eder.

Kahve falında kendini zayıf görmek alnına sürülen lekeden Allah’ın izni ve yardımı ile kurtulacağına, sırrın kimselere söylenmeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında eski eşini zayıflamış görmek yaptıklarının da tatsız olaylara ve sonuçlara varacağına, maddi ve manevi sorunların hiçbir zarar bırakmadan ortadan kalkacağına işaret eder.

Kahve falında kızını zayıflamış görmek namının yürüyeceğine, sevabı bol olan yaşamında dara düşmeden, sürekli dua alarak yaşayacağına işarettir.

Kahve falında kişiyi zayıflamış görmek sonradan da durumun ciddiyetine varacağına, sıkıntılardan kurtulup ferahlamaya işaret etmektedir.

Kahve falında bir kişiyi zayıf görmek yaşanacak tatsızlıklar yüzünden zor zamanlar geçirileceğine, kardeşler arasında bazı sürtüşmeler yaşanacağına, maddi ve manevi olarak büyük bir zarara uğranacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir