AnaSayfa / Genel / Kahve falında zayıf fare görmek

Kahve falında zayıf fare görmek

Kahve falında zayıf fare görmek yaşadığı sıkıntılar yüzünden çok büyük bir hastalık atlatacağına, bazı insanlarla fikir ve iş ortaklığı yapacağına, yapılan bütün işlerde çok büyük zararlar edileceğine, çok büyük sorunlar ve sıkıntılar yüzünden büyük üzüntüler olacağına, sevdiği kişiler ile gireceği ve büyük kazançlar elde edeceği bir iş sayesinde kariyer planını çok iyi bir yere götüreceğine, aldığı bazı önlemler sayesinde büyük başarılar kazanacağına, karlı çıkacağına, refah düzeyinin artacağına, mal ve para biriktireceğine, ancak bilgisi, becerileri ve deneyimleri sayesinde bu durumlardan kurtulacağına, sorunlara daha akıllı başlı bir şekilde bakacağına işaret etmektedir.

Kahve falında zayıf fare gördüyseniz:

  • Bazı olayları sert koşullara göre veya sert bir tonda değerlendirebilirsiniz.

Kahve falında zayıf fare görmek yaptığı işlerde çok büyük kazanca sahip olacağına, girdiği bir ortaklık sayesinde işlerini daha da büyüteceğine, kendisini üzen ve kederlendiren her ne varsa onlardan kurtulacağına delalet eder.

Kahve falında kilolu birini zayıf görmek anne baba hayır duaları sayesinde sevilen bir kişi ile hayatın birleştirileceğine ve hayalleri süsleyen ve herkesin sahip olmak istediği bir bebeğe sahip olunacağına, kararları alacak ve son sözü söyleyecek kimse konumuna geleceğine tabir olunur.

Kahve falında zayıf eşek görmek yaptığı hatalardan ders alması ve aynı hataları tekrar yapmaması gerektiğine, karşısına çıkan fırsatları çok daha dikkatli bir şekilde değerlendirmesi gerektiğine ve yakında daha zor günler yaşayacağına, elindeki diğer işleri de kaybedebileceğine ve büyük zorluklar yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında zayıf deve görmek dünya nimetlerinden sonuna kadar yararlanacak olan fal sahibinin rızkında azalma olmadan müreffeh bir hayat sürdüreceğine, işlerinin yoluna gireceğine, mesleki hayatındaki başarılarının artacağına rivayet eder.

Kahve falında uzun ve zayıf yılan görmek ismini aldığı zaferlerle duyuracağına, kendisine hem başarı, hem birincilik hem de kazanç getireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yüzü zayıf görmek birikmiş parasının olacağına, çalışkanlığının ve azminin karşılığını da işinde terfi ettirilerek alacağına alamet eder.

Kahve falında düşmanını zayıflamış görmek aile hayatında büyük sorunlar yaşanacağına, sevdiği kişi ile arasına kara kedi gireceğine, çaresiz durumlara düşeceğine yorulur.

Kahve falında bir kişiyi zayıf görmek mertebe, şöhret ve itibar kazanacağına, sürekli dalgınlık veya unutkanlık gibi durumlar yaşanması yüzünden ikaz alacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir