AnaSayfa / Genel / Kahve falında kızını zayıflamış görmek

Kahve falında kızını zayıflamış görmek

Kahve falında kızını zayıflamış görmek zevki sefa içinde olacağına, kazandıklarının tadını çıkaracağına ve yaşamayı da bileceğine, ayakları yere sağlam basan ve yaptığı işte ses getiren bir karakter ortaya konulacağına, arzularını, beklentilerini ve amaçlarını yerine getireceğine, doğru yatırımlar yapacağına, yeni bir hayat kurulacağına, kötü ve zor günler geçireceğine, hayatın temposunun yükseleceğine, büyük bir mutluluk ve sevinç dolu bir haber alacağına, yaşam tarzında büyük değişiklikler yapılacağına inanılır.

Kahve falında kızını zayıflamış gördüyseniz:

  • Zamanla her şeyi teker teker göreceksiniz.

Kahve falında kızını zayıf görmek eşinden yana huzurlu olacağına ve yüzünün güleceğine, kısa süreli karlar elde edileceğine, zaman zaman tartışmaların yaşanacağına delalettir.

Kahve falında kızını zayıflamış görmek sorunlu kişilerle kurulmuş olan tüm bağların koparılacağına, çok başarılı işlere adım atacağına yorulur.

Kahve falında ölmüş birini zayıf görmek sevdiği kişiler ile çok güzel günler geçireceğine, iş dünyasında çok büyük bir prestij yakalayacağına, eşlerin ayrılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında zayıf at görmek çok büyük kısmetler sağlayacak bir işe girileceğine ve rahat bir hayata sahip olunacağına, bol muhabbette kalacağına yorulmaktadır.

Kahve falında insanı zayıflamış görmek hayırlı, helal lokmalar yiyeceğine, eline geçen paranın bereketinin de daim olacağına, uzun süreden beri ödenen bir borcun gelecek bir toplu para ile ödeneceğine işaret etmektedir.

Kahve falında başka birini zayıf görmek duyacağı bazı sözler sayesinde kafasındaki taşların yerine oturacağına, bu sayede bilmediği bazı gerçekleri öğreneceğine, sıkıntıların bitip ferahlığa çıkılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bir tanıdığını zayıflamış görmek karar vermekte gecikirse belki de hayatı boyunca kendisini hiç affetmeyeceği durumlara düşeceğine, fal sahibinin kendisini kötü hissetmesine sebep olan bu olayın ardından zamanla daha güzel işler başaracağına yorulmaktadır.

Kahve falında zayıflamış görmek mali krize gireceğine, iflas edeceğine, işsiz ve ekmeksiz kalacağına, sorunların akıl yoluyla çözüleceğine çekilen çilelerin biteceğine ve ferahlığa çıkılacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir