AnaSayfa / Genel / Kahve falında kendini zayıf görmek

Kahve falında kendini zayıf görmek

Kahve falında kendini zayıf görmek kişinin kendisine zararı dokunan kişi veya olaylardan uzak kalmak için yöntemler geliştireceğine, sorunların gittikçe içinde çıkılmaz bir hal alacağına, her zaman hakkına sahip çıkacağına, kıskanılacak projelere imza atılacağına ve hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kısa zaman içinde kurtulup güzel çalışmalar ortaya koyacağına, darlık içine düşeceğine, en ufak hatasını bile erkenden fark ederek önlem alacağına, insanların takdir ettiği ve hayran olduğu bir kişi olunacağına işarettir.

Kahve falında kendini zayıf gördüyseniz:

  • Yani siz dikkati çektikçe bazı kimseler işlerinizi baltalamaya çalışabilirler.

Kahve falında kişiyi zayıflamış görmek kişinin bu nedenle ortaklıklarını dışardan seçeceğine, karşılaşılan bütün engellerin kısa süre içinde ortadan kalkacağına delalet eder.

Kahve falında babasını zayıf görmek rahatın ve huzurun yerine geleceğine, bağışıklığın zayıflamasından ötürü sağlık sorunları yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında zayıf at görmek yakın zamanda tüm sorunlarından kurtulacağına, o kimseyle beraber iş yapmak zorunda kalınacağına rivayet eder.

Kahve falında babayı zayıflamış görmek maddi ve manevi olarak sorunlarla boğuşulacağına, işlerin yaşanacak olan aksilikler yüzünden yarıda kalacağına, çok büyük emekler verilerek gerçekleştirilen bir çalışmanın karşılığının alınamayacağına, kötü bir kişi ile karşı karşıya gelineceğine yorulur.

Kahve falında kilolu birini zayıf görmek tüm sıkıntıların bir anda başgöstereceğine ve çok üzücü ve neredeyse yıkım denebilecek olaylar ile karşılaşılacağına, kötü kimselerin gittiği yollara girileceğine ve gereksiz yere emek harcanacağına delalet eder.

Kahve falında insanı zayıflamış görmek daha çok kazanmaya başlayacağına, büyük bir maddi refaha kavuşacağına, zorluk yaratan bir olayın kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, aile hayatında ve iş hayatında huzura erileceğine alamet eder.

Kahve falında bir kişiyi zayıf görmek gereksiz ve fazladan harcama yapılaması nedeni ile yokluk çekileceğine bu sebeple de faturaların birikmesine ve ödenemez olacağına, hatasız ve en başarılı şekilde iş yapmak için çaba gösterileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında zayıflamış insan görmek kendisine bol sohbet, neşe ve eğlence getirecek, hayatına da değer katacak kimselerle karşılaşacağına, fal sahibinin yakın bir zamanda çok büyük ve ağır bir hastalığa yakalanabileceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir