AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir kişiyi zayıf görmek

Kahve falında bir kişiyi zayıf görmek

Kahve falında bir kişiyi zayıf görmek sıkıntısız, dertsiz ve tasasız bir döneme girileceğine, çok zor bir işe girerek durumu düzeltmeye çalışsa da herhangi bir şekilde başarılı olamayacağına, sürekli artacak bir sipariş listesi ile koşturacağına, rakiplerin başarı kazanacağına, fal sahibinin hayatında çok büyük sıkıntılar göreceğine, iş hayatında ve eğitim hayatında sorunlar yaşayacağına, hayallerinin ve emeklerinin boşa gitmeyeceğine, ailesinin kararları ile yaşamak zorunda kalacağına ve bu durumun kendisine büyük bir mutsuzluk getireceğine, aile hayatı içinde birlik ve beraberlik sağlanacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine işarettir.

Kahve falında bir kişiyi zayıf gördüyseniz:

  • Sağlığınızda önemli bir zayıflık olmamakla birlikte enerji seviyeniz düşüktür, fiziki bitkinlikler içinde olabilirsiniz.

Kahve falında kişiyi zayıflamış görmek başarısının artacağına, hayatının daha konforlu ve lüks duruma geleceğine, dinden çıkacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında zayıf kişi görmek ummadığı yerden rızka nail olmaya, doğruluktan ayrılmayacağına, helal olmayana göz dikmeyeceğine inanılır.

Kahve falında ölen kişiyi zayıf görmek çok üzüntülü ve sıkıntılı durumların ortadan kalkacağına, çok çalışıp başarılı olduğu iş hayatında bulunduğu makamdan daha yüksek yerlere geleceğine inanılır.

Kahve falında kişiyi zayıf görmek beklemediği bir anda kazanacağı mala ve karşısına çıkacak olan hayırlı bir kısmete işaret ederken çok daha az sayıda balık görmesi, beklediği maddi kazanca ulaşamayacağına, başarılı olacağına ve Allah’ın yardımlarına ereceğine delalettir.

Kahve falında şişman kişiyi zayıf görmek ona sımsıkı sarılıp, bir daha ölene kadar bırakmayacağına, musibetlerin ve dertlerin atılacak adımlar sayesinde aşılacağına tabir olunur.

Kahve falında bir kişiyi zayıf görmek kazancını doğru şekilde kullanacağına, ticarette yapacağı yeni atılımlar sayesinde muvaffak olacağına işaret eder.

Kahve falında bir kişiyi zayıflamış görmek elinin hiçbir zaman darda kalmayacağına, parasal olarak genişliğe çıkılacağına, girilen işlerde çok büyük başarılar kazanılacağına, çok güzel ve hayırlı rızıklar elde edileceğine tabir olunur.

Kahve falında ablasını zayıflamış görmek problemlerinden ve sıkıntılarından kurtulacağına, kendisine akıl veren aile büyüklerini dinlememesi veya aşırı inatçı yapısı yüzünden kendi bildiğini okuması ile de geleceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir